"Бійці на фронті деморалізовані тим, що їх кинули": нардеп Разумков про питання демобілізації

espreso.tv 15 Апр. 21:31 Категория:Без категории

Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо". "Закон про мобілізацію не вирішує жодних поставлених перед нами питань і щодо мобілізації, і щодо демобілізації, і питання ротації. Нещодавно повернувся з командою з відрядження. Після прийняття закону ми відразу поїхали на фронт, були на Запорізькому й Краматорському напрямках. Там спілкувалися з рядовими бійцями, яким нічого не заважає розмовляти. Вони деморалізовані тим, що їх кинули. Це фактично цитата тому, що питання демобілізації заніс уряд.

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України"

ua.interfax.com.ua 15 Апр. 14:34 Категория:Пресанонси

У четвер, 18 квітня, о 14.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" відбудеться пресконференція на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України" за результатами соцопитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 21 до 27 березня 2024 року.

Опитування Центру Разумкова: у лютому 2024 року довіру до Президента України висловили 64% респондентів, у березні — 59%

detector.media 11 Апр. 09:31 Категория:Інфопростір

Довіра до медіа залишається без істотних змін: у лютому 2024-го про довіру до ЗМІ заявили 47% опитаних, у березні — 46%.

59,5% українців негативно ставляться до проведення виборів під час війни, - опитування Центру Разумкова

censor.net 10 Апр. 17:45 Категория:Політика України

Більшість українців негативно ставиться до ідеї проведення виборів під час війни. Люди вважають, що вибори роз’єднають суспільство та заважатимуть перемозі.

45% українців довірили б владу після війни політичній силі, яка складалася б з військових, – опитування

novynarnia.com 10 Апр. 16:41 Категория:Україна

За даними опитування Центру Разумкова, 45% українців вважають, що політична сила, якій можна довірити владу в повоєнний період, може з’явитися із середовища військових. Про це йдеться в опитуванні соціологічної служби Центру Разумкова, яке проводилось 21 – 27 березня і оприлюднене в середу, 10 квітня. Так, згідно з результатами опитування, також 21,5% респондентів дотримуються думки, що […] The post 45% українців довірили б владу після війни політичній силі, яка складалася б з військ

Більшість українців не бачать політичну силу, якій можна було б довірити владу після війни

gazeta.ua 10 Апр. 16:24 Категория:Політика

51,8% українців вважають, що жодній чинній політичній силі не можна довіряти владу в Україні після війни. 24,6% відповіли, що бачать серед чинних політсил такі партії. Про це свідчать результати соціологічного опитування Центру Разумкова 21-27 березня, передає "Інтерфакс-Україна". Всі інші з відповіддю не визначилися. Якщо порівнювати з результатами опитування 2023 року, то частка тих, хто не довіряє чинним партіям, демонструє стійку тенденцію до зростання. Українців спитали, з якого середовища

45% українців довірили б владу після війни політсилі, що складалася б з військових – опитування

pravda.com.ua 10 Апр. 15:56 Категория:Без категории

За даними опитування Центру Разумкова, 45% українці вважають, що політична сила, якій можна довірити владу в повоєнний період, може з'явитися із середовища військових. Джерело: опитування соціологічної служби Центру Разумкова, яке проводилось 21 - 27 березня Деталі: Згідно з результатами опитування, також 21,5% респондентів дотримуються думки, що така політсила може з'явитися з волонтерського середовища, 20% - з кола гуманітарної або технічної інтелігенції, 19% - з організацій громадянського сус

34,5% українців, які вірять у перемогу, очікують її за один-два роки — опитування

nv.ua 10 Апр. 15:55 Категория:Україна/Події

83% українців вірять у перемогу у розпочатій Росією війні проти України. З них 34,5% вважають, що перемога настане через один або два роки. Про це свідчать результати опитування Центру Разумкова, оприлюднені 10 квітня.

Більшість українців проти виборів до завершення війни і вважає, що вони можуть розколоти суспільство - соцопитування

ua.interfax.com.ua 10 Апр. 15:32 Категория:Пресконференції

Абсолютна більшість українців (59,5%) виступає проти проведення і президентських, і парламентських виборів в Україні у 2024 році, тобто під час війни, свідчать результати соціологічного опитування, яке проводила соціологічна служба Центру Разумкова 21-27 березня та яке було презентовано на пресконференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

Більшість українців не підтримує прихід до влади після війни жодної з чинних партій - соцопитування

ua.interfax.com.ua 10 Апр. 15:22 Категория:Пресконференції

Абсолютна більшість українців (51,8%) вважає, що жодній чинній політичній силі не можна довіряти владу в Україні в повоєнний період, свідчать результати соціологічного опитування, яке проводила соціологічна служба Центру Разумкова 21-27 березня та яке було презентовано на пресконференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

Більшість українців вірять у перемогу. Очікують її за рік-два, - опитування Центру Разумкова

censor.net 10 Апр. 15:17 Категория:Суспільство

83% українців вірять у перемогу у війні. 34,5% з них вважають, що вона настане через один або два роки.

Українці найбільше довіряють ЗСУ, волонтерам і рятувальникам, найменше - партіям, держапарату і судам - соцопитування

ua.interfax.com.ua 10 Апр. 14:31 Категория:Пресконференції

Найбільше з усіх соціальних інституцій українці довіряють Збройним силам України (95,6%, не довіряють 2,8%), добровольчим батальйонам (86,1%, не довіряють 7,4%), волонтерським організаціям (84,9%, не довіряють 8,9%) і Державній службі з надзвичайних ситуацій (80,4%, не довіряють 13,2%), свідчать результати соціологічного опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова 21-27 березня, яке було представлено на пресконференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

В Україні стало більше тих, хто вважає, що події в країні розвиваються неправильно, - соцопитування

ua.interfax.com.ua 10 Апр. 13:54 Категория:Пресконференції

Частка громадян України, які вважають, що події в країні розвиваються в неправильному напрямі, сягнула 38,7% і перевищила частку тих, хто вважає, що події розвиваються правильно (37,7%), свідчать результати соціологічного опитування, яке проводила соціологічна служба Центру Разумкова 21-27 березня і яке було презентовано на пресконференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

Більшість українців вірять у перемогу України у війні, понад половина з них вважає, що вона настане не пізніше ніж через два роки - соцопитування

ua.interfax.com.ua 10 Апр. 13:31 Категория:Пресконференції

Абсолютна більшість українців (59,5%) переконані в перемозі України у війні проти РФ, ще 23% вважають, що Україна, найімовірніше, переможе, свідчать результати соціологічного опитування, яке проводила соціологічна служба Центру Разумкова 21-27 березня та яке було презентовано на пресконференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів

ua.interfax.com.ua 10 Апр. 12:30 Категория:Відео

У середу, 10 квітня, о 13.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів" за результатами соцопитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 21 до 27 березня 2024 року.

«Дружба з РФ в минулому». Чи передасть Греція Україні винищувачі F-16 і коли це може статися — Мельник

nv.ua 9 Апр. 13:34 Категория:Україна/Події

Керівник програм зовнішньої політики і міжнародної безпеки Центру Разумкова Олексій Мельник в ефірі Radio NV, припустив, чи може Греція передати, як повідомлялося в ЗМІ, 32 винищувачі F-16 через модернізацію своїх Збройних сил.

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів"

ua.interfax.com.ua 8 Апр. 11:02 Категория:Пресанонси

У середу, 10 квітня, о 13.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів" за результатами соцопитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 21 до 27 березня 2024 року.



Ваш город Columbus ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 10008 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.