"Миссия НАТО в Армении": Лавров проговорился о возможной операции РФ на Кавказе, — ISW

focus.ua 29 Мар. 12:39 Категория:Военный Фокус

Глава МИД России посетовал из-за ухудшения российско-армянских отношений и обвинил официальный Ереван в клевете в адрес пограничников и бойцов ВС РФ, которые дислоцируются в Гюмри.

Мир должен проснуться, иначе российские бомбы начнут падать на города ЕС и НАТО

obozrevatel.com 29 Мар. 12:21 Категория:War

До 2022 года Харьков входил в число 20 крупнейших городов Европы по количеству официально зарегистрированного населения – 1,4 млн+ челове

В Бундестаге уверены, что ввод войск в Украину не делает страны НАТО сторонами войны, — СМИ

focus.ua 29 Мар. 11:56 Категория:Военный Фокус

Если одна из стран Альянса примет решение помочь Киеву сухопутными войсками, то считается, что она будет действовать в одностороннем порядке. Соответственно, военный блок не будет иметь к этому отношения.

Нідерланди влітку розгорнуть у Литві ЗРК Patriot

unian.ua 29 Мар. 11:30 Категория:Мир

У Нідерландах зазначають, що це важливий сигнал союзникам НАТО на східному фланзі.

У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу — ЗМІ

nv.ua 29 Мар. 11:24 Категория:Світ/Геополітика

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу, пише DPA в п’ятницю, 29 березня.

У Бундестазі вважають, що введення військ НАТО в Україну не зробить усі країни Альянсу сторонами конфлікту, - ЗМІ

censor.net 29 Мар. 11:23 Категория:За кордоном

Дослідницька служба нижньої палати німецького Бундестагу вважає, що розгортання сухопутних військ однією з країн НАТО в Україні не означає, що всі інші країни Альянсу автоматично стануть сторонами конфлікту.

У бундестазі вважають, що розгортання сухопутних військ країни НАТО в Україні не означає автоматичного вступу в конфлікт інших членів Альянсу, - ЗМІ

espreso.tv 29 Мар. 11:09 Категория:Без категории

Про це повідомляє DPA. У неопублікованому звіті парламентської експертної групи про стан справ йдеться, що держава, про яку йде мова, дійсно сама стане стороною конфлікту. "Якщо держава-член НАТО діє в односторонньому порядку — тобто не в рамках раніше вирішеної операції НАТО та поза структурами військового командування НАТО — ні НАТО в цілому, ні інші країни-партнери НАТО не стають сторонами конфлікту", — йдеться в документі. Депутатка бундестагу Беатрікс фон Шторх запитала, як вплине введення

Каллас у двадцяту річницю вступу країни у НАТО закликала підтримати членство України

pravda.com.ua 29 Мар. 10:31 Категория:Без категории

Глава естонського уряду Кая Каллас 29 березня, у 20 річницю вступу Естонії у НАТО, закликала підтримати приєднання України до Альянсу, зазначивши, що це міцний та єдиний союз, але світ навколо змінився.

Продовжують грати з вогнем? Дві російські ракети загубилися в Молдові, а в країні, що є членом НАТО шукають "шахед"

telegraf.com.ua 29 Мар. 10:29 Категория:War Telegraf

В Повітряних силах поки що не підтверджують інформацію, що вночі російські ракети перелетіли за територію України.

Прем'єрка Естонії у 20-річницю вступу країни у НАТО закликала підтримати членство України

eurointegration.com.ua 29 Мар. 10:11 Категория:Без категории

Глава естонського уряду Кая Каллас 29 березня, у 20 річницю вступу Естонії у НАТО, закликала підтримати приєднання України до Альянсу. 

Що то було. Авіаційний експерт — про проліт російської крилатої ракети над територією Польщі

nv.ua 29 Мар. 10:04 Категория:Україна/Події

Анатолій Храпчинський, авіаційний експерт і заступник гендиректора компанії із виробництва засобів РЕБ, поділився з NV думками, на що може вказувати проліт ракети РФ у повітряному просторі країни НАТО.

Чому поляки не вважають себе "боягузами"?

espreso.tv 29 Мар. 10:00 Категория:Без категории

Але українці починають проєктувати свої бажання на вчинки інших і з'являється все це – "сцикуни", "зганьбилися" тощо. Причому поляки не думають, що вони зганьбилися. Але ж головне, що думають українці. Так, ми всі б хотіли, щоб ця війна була не тільки нашою проблемою. Щоб у війну втягнулась Польща, а з нею і все НАТО. Це наше природне бажання. Але не більше. І так само природним є небажання Польщі бути втягнутим у війну. Абсолютно раціональна поведінка. Польща не збила ракету, яка на 39 секунд з

Летели союзники из НАТО: Польша подняла авиацию в ответ на ракеты ВС РФ (фото)

focus.ua 29 Мар. 09:53 Категория:Военный Фокус

Польское командование отметило, что особенно громко от работы авиации будет на юго-востоке страны. Заверили, что будут защищать граждан Польши и следить за обстрелами Украины.

Росія накопичила ракети. Спеціаліст — про те, чому ворог змінив тактику атак на мирні міста України і як готується до війни з НАТО

nv.ua 29 Мар. 08:23 Категория:Україна/Події

Авіаційний експерт Анатолій Храпчинський пояснив NV, чому ворог змінив тактику нанесення масованих ракетних ударів по Україні.

97% російських ракет в цьому році влучили в цивільну інфраструктуру Україну - Міноборони

gazeta.ua 28 Мар. 23:24 Категория:Надзвичайні події

В 2024 році 97% ракет, якими росіяни били по території України, були спрямовані на цивільну інфраструктуру. Загальна вибухова потужність ударів ракетами, безпілотниками і керованими бомбами по Україні перевищує дев'ять кілотонн, міністр оборони України Рустем Умєров розповів на позачерговому засіданні Ради Україна-НАТО. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія невдовзі може розпочати новий великий наступ. Україні потрібна негайна допомога - Зеленський Він закликав посилити українську протиповітряну оборону і надав

Путін «проґавив» теракт ісламістів поблизу Москви й тепер відволікає увагу заявами про F-16 - глава МЗС Італії

ukrinform.ua 28 Мар. 22:19 Категория:Світ

Російський диктатор Володимир Путін "проґавив" теракт ісламістів поблизу столиці й тепер намагається відвернути від цього увагу своїми заявами про намір "атакувати" винищувачі F-16, які планується передати Україні, також і на аеродромах країн НАТО.

Умєров: з початку року вибухова потужність повітряних ворожих ударів перевищила 9 кілотонн

rubryka.com 28 Мар. 21:55 Категория:Без категории

З початку поточного року загальна вибухова потужність російських масованих комбінованих повітряних ударів по Україні вже перевищила 9 кілотонн. Про це заявив міністр оборони Рустем Умєров на позачерговому засіданні Ради Україна-НАТО, повідомляє на Facebook-сторінці представництво України в альянсі. Зауважимо, що 28 березня відбулось засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів на тлі постійних протягом останнього часу масованих […] The post Умєров: з початку року вибухова потужність повітря

Муравейник про труднощі з мобілізацією, теракт у Москві та загрозу для НАТО. СУСПІЛЬНЕ | ІНТЕРВ'Ю

suspilne.media 28 Мар. 21:40 Категория:Без категории

Про намагання російської пропаганди зіпсувати імідж України закордоном, розвиток ситуації на фронті у 2024-му, заяви Макрона та проблеми з мобілізацією — Антон Муравейник у проєкті Суспільного "Ремовська Інтерв’ю"

Від початку року лише 3% російських ракет вразили військові цілі - Умєров на терміновому засіданні Ради Україна — НАТО

nv.ua 28 Мар. 21:20 Категория:Україна/Події

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що від початку року 97% російських ракет, безпілотників та керованих бомб вразили цивільну інфраструктуру, і лише решта 3% атакували військові обʼєкти.

Зеленський заслухав доповідь Умєрова щодо нових оборонних пакетів від партнерів

unn.com.ua 28 Мар. 21:11 Категория:Війна

Зеленський заслухав доповідь Умєрова щодо нових оборонних пакетів від партнерівМіністр оборони України повідомив про прогрес у співпраці з партнерами щодо пакетів оборонної допомоги, запевнивши, що українські захисники отримають більше озброєння, і закликав союзників по НАТО надати додаткові засоби протиповітряної оборони від російських атак.



Ваш город Ashburn ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 66599 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.