Український фільм "20 днів у Маріуполі" показали в Європарламенті

espreso.tv 18 Апр. 10:53 Категория:Без категории

Про це повідомила пресслужба українського відомства. Верещук подякувала депутатам Європарламенту за організацію заходу. "Кадри, які ми зараз побачимо, є задокументованим свідченням звірств російських окупантів", – сказала посадовиця перед показом фільму. Також Верещук висловила слова підтримки всім членам знімальної групи, які, ризикуючи життями, зафільмували страшні злочини росіян у Маріуполі. "Картина показує початок повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році. Але війна триває. Від російськ

Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії

ukrinform.ua 17 Апр. 18:48 Категория:Діаcпора

Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук під час робочої поїздки до Брюсселя завітала до Українського центру, де провела зустріч з українською діаспорою, до заходу також долучилися представники місцевих органів влади.

Ганна Маляр і мобілізація. Чому це лише поглиблює розкол між владою та армією?

espreso.tv 17 Апр. 16:08 Категория:Без категории

Хамство на адресу народної депутатки Інни Совсун напередодні підписання президентом нового закону про мобілізацію — лише поглиблює суперечності. Бо якщо медійно розкручена зірка дозволяє сміятись в лице політикині з досвідом, то як би поводила себе Маляр перед дружиною мобілізованого комбайнера з глухого села на Волині?  Ганна Маляр та її стрімке сходження на політичний Олімп — це відповідальність традиційних медіа. Як це сталось і з Володимиром Зеленським, Іриною Верещук та Колею Тищенком. Коли

Комітету Ради Україна-НАТО: Верещук розповіла про складну гуманітарну ситуацію в Україні

ukrinform.ua 15 Апр. 20:54 Категория:Суcпільcтво

Віцепрем’єр-міністерка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук під час засідання Політичного комітету Ради Україна-НАТО поінформувала, що гуманітарна ситуація в країні залишається складною.

Верещук розповіла деталі розробленої Стратегії щодо деокупованих територій

ukrinform.ua 13 Апр. 13:26 Категория:Тимчасово окуповані

На офіційне погодження органів центральної влади направили нещодавно презентований проєкт Стратегії відновлення держвлади та реінтеграції деокупованих територій направили, що стане основою для прийняття відповідних законів і постанов щодо діяльності державних органів на деокупованій території.

Выплаты ВПЛ: в Минреинтеграции рассказали, какие документы будут учитываться

focus.ua 12 Апр. 11:31 Категория:Экономика

Вице-премьер Ирина Верещук отметила, что люди должны получать причитающиеся им выплаты ВПЛ, даже если члены их семей не проживают вместе с ними на подконтрольной территории.

Відбулася презентація проєкту Стратегії відновлення держвлади та реінтеграції деокупованих територій

ukrinform.ua 10 Апр. 20:08 Категория:Політика

На спеціальній нараді під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук презентували проєкт Стратегії відновлення державної влади та реінтеграції населення деокупованих територій на період до 2026 року.

Розглядається можливість запровадження єдиного електронного обліку українських учнів за кордоном, - Мінреінтеграції

censor.net 10 Апр. 17:58 Категория:Події

Питання можливості запровадження єдиного електронного обліку для ведення особових справ учнів за кордоном обговорювали учасники спеціальної наради під головуванням віцепрем’єр-міністерки Ірини Верещук.

5 тисяч від Верещук: про що розповіли у Мінрегінтеграції

24tv.ua 8 Апр. 11:00 Категория:Без категории

У мережі активно розповсюджується інформація відносно фейкових виплат від держави. Зокрема і від Мінрегінтеграції. Повний текст новини

Обіцяють видати 5000 гривень: українцям озвучили важливе попередження

tehnofan.com.ua 7 Апр. 19:00 Категория:MOBILZONE

Мінреінтеграція озвучила пояснення для громадян. У ньому йдеться про виплати, а точніше — фейкові виплати. У Мінреінтеграції зазначили, що деякі Telegram-канали останнім часом поширюють інформацію, що не відповідає дійсності. Йдеться про те, що у соцмережах поширюють новину про виплати від імені Віце-прем’єр-міністра Ірини Верещук. Мовляв, вона заявила, що всі українці, які з 24 лютого 2022 […] Сообщение Обіцяють видати 5000 гривень: українцям озвучили важливе попередження появились

Мінреінтеграції спростувало фейк про 5 тисяч грн українцям, які від початку вторгнення не виїжджали за кордон

bykvu.com 5 Апр. 17:44 Категория:Без категории

Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій попереджає громадян про поширення у соцмережах неправдивої інформації, яка приписується віцепрем'єр-міністерці Ірині Верещук. The post Мінреінтеграції спростувало фейк про 5 тисяч грн українцям, які від початку вторгнення не виїжджали за кордон first appeared on #Межа. Новини України..

Мінреінтеграції застерігає: від імені Верещук поширюють фейк про «5 тисяч допомоги»

ukrinform.ua 5 Апр. 15:31 Категория:Суcпільcтво

Інформація про нібито одноразову допомогу розміром 5 тисяч гривень для всіх українців, які жодного разу від початку війни не виїжджали за кордон, є фейковою.

Мінреінтеграції попереджає: від імені Верещук поширюють фейки про соцдопомогу

pravda.com.ua 5 Апр. 14:48 Категория:Без категории

У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій попереджають про поширення в соціальних мережах неправдивої інформації про соціальну допомогу від імені віцепрем'єр-міністерки Ірини Верещук. Джерело: пресслужба міністерства Дослівно: "Нещодавно з'явилася фейкова інформація, яку подають від імені віцепрем'єр-міністра Ірини Верещук.

У Мінреінтеграції попереджають про поширення в соцмережах неправдивої інформації від імені Верещук про соцдопомогу

ua.interfax.com.ua 5 Апр. 14:37 Категория:Події

У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій попереджають про поширення в соціальних мережах неправдивої інформації начебто від імені віцепрем'єр-міністра Ірини Верещук про соціальну допомогу.

В уряді обговорюють спрощення вступу до вишів абітурієнтів із ТОТ: подробиці

espreso.tv 5 Апр. 10:11 Категория:Без категории

З такою пропозицією виступила віцепрем’єрка, очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук, передає пресслужба відомства. Так, віцепрем’єрка доручила МОН опрацювати можливість впровадження дистанційних вступних іспитів на магістратуру для осіб, які перебувають на ТОТ і закінчують навчання на бакалавраті у переміщених вишах. Також на нараді під головуванням Верещук обговорили порядок визнання дипломів, отриманих в окупації, і спеціальні умови вступу для осіб, які проживають на контрольованих росіянами

Верещук задекларувала 2,2 млн грн доходів за 2023 рік

ua.interfax.com.ua 30 Мар. 20:12 Категория:Події

Віцепрем'єр-міністерка - міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук зазначила 2 млн 187 тис. 834 грн доходів в електронній декларації про майно і доходи за 2023 рік.

Верещук задекларировала 2,2 млн грн доходов за 2023 год

ua.interfax.com.ua 30 Мар. 20:00 Категория:Події

Вице-премьер-министр - министр по вопросам реинтеграции временно оккупированных территорий Украины Ирина Верещук указала 2 млн 187 тыс. 834 грн доходов в электронной декларации об имуществе и доходах за 2023 год.

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

ua.interfax.com.ua 28 Мар. 10:32 Категория:Політика

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявляє, що Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування.

Верещук закликала евакуйованих жителів Донеччини поки не повертатись додому

ukrinform.ua 21 Мар. 11:27 Категория:Регіони

Віцепрем’єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликала мешканців Донецької області, які були евакуйовані, не повертатися до своїх домівок, допоки там небезпечно.



Ваш город Columbus ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 6556 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.