США попередили про зміну своєї політики щодо Грузії, якщо там схвалять закон про "іноагентів"

espreso.tv 27 Апр. 11:17 Категория:Без категории

Про це повідомляє Грузия Online. Чотирнадцять сенаторів у листі закликають уряд Грузії відкликати закон, який ставить під загрозу відносини США та Грузії, а також підвищує ймовірність запровадження санкцій щодо окремих осіб, припинення прямого державного фінансування та розширення візових обмежень. Сенатори також відкидають твердження політради партії "Грузинська мрія" про те, що закон "про іноагентів" аналогічний "FARA" (Закон про реєстрацію іноземних агентів у США). Наприкінці листа сенатори о

"Ні російському закону! Так Європі" - Тбілісі охопила нова хвиля протестів

gazeta.ua 22 Апр. 00:44 Категория:Світ

У грузинській столиці Тбілісі знову протестують проти закону про іноагентів. Документ кілька днів тому був схвалений грузинським парламентом у першому читанні. Про це повідомляє портал "Грузия Online". Учасники акції проти скандального закону спочатку протестували під будівлею грузинського парламенту. А потім вирушили в бік будівлі Верховного суду Грузії. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентка Грузії виступила проти скандального закону про "іноагентів" Учасники акції скандують "Ні російському закону! Так Єв

Парламент Грузії ухвалив у першому читанні закон про "іноагентів". Протестувальники вимагають зустрічі з прем'єром

espreso.tv 18 Апр. 00:28 Категория:Без категории

Про це повідомляє "Эхо Кавказа". Документ підтримали 83 депутати, проти ніхто не голосував. Представники опозиції проігнорували голосування. Перед голосуванням спікер парламенту Шалва Папуашвілі вигнав із зали низку опозиційних депутатів. Біля стін парламенту третій день продовжуються протест противників закону, інформують "Новости-Грузия". Спершу протестувальники закликали уряд Грузії протягом години "зробити політичну заяву" і відкликати закон про "іноагентів". Після того, як їм не відповіли,

Мітингувальники у Тбілісі вимагають зустрічі з прем’єром

pravda.com.ua 17 Апр. 22:59 Категория:Без категории

У столиці Грузії 17 квітня учасники протесту проти ухвалення так званого закону про "іноагентів" вимагають зустрічі з прем'єр-міністром Іраклієм Кобахідзе. Джерело: "Європейська правда" з посиланням на "Новости-Грузия" Деталі: Спершу протестувальники закликали уряд Грузії протягом години "зробити політичну заяву" і відкликати закон про "іноагентів".

У парламенті Грузії починають розглядати закон про "іноагентів": люди вийшли на протест

pravda.com.ua 15 Апр. 10:57 Категория:Без категории

Юридичний комітет грузинського парламенту має у понеділок розглянути "російський закон" про "іноагентів", біля приміщення вже зібралась акція протесту проти його ухвалення. Джерело: "Європейська правда" з посиланням на "Грузия Online" Деталі: Повідомляється, що присутні на акції опротестовують законопроєкт "Про прозорість іноземного впливу".

"Его планы идут гораздо дальше": Кулеба объяснил амбиции Путина в Европе и Азии

focus.ua 19 Мар. 17:58 Категория:Военный Фокус

РФ не будет останавливаться на таких странах как Молдова и Грузия и планирует расширить зону своего влияния в Восточной Европе и странах Центральной Азии, считает глава МИД Украины.

Грузия хочет, чтобы Украина выдала ей чиновников времен Саакашвили – официальное заявление

liga.net 11 Мар. 16:29 Категория:Без категории

Речь идет о Гиорги Лорткипанидзе и Зурабе Адеишвили, которые сейчас занимают должности в украинских органах

Грузия готова к нормализации отношений с Украиной, но есть один нюанс: о чем идет речь

focus.ua 11 Мар. 15:49 Категория:Мир

Как отмечают эксперты, в политически поляризованной Грузии есть тенденции к росту авторитаризма, отдалению от Европы и приближению к российскому вектору.

У Грузії не допустять справді проросійського уряду - Зурабішвілі

gazeta.ua 7 Мар. 08:42 Категория:Світ

Громадяни Грузії не допустять формування у державі справді проросійського уряду. Про це сказала президентка Грузії Саломе Зурабішвілі, передає "Грузия Online". "Громадяни і суспільство Грузії не допустять проросійського уряду - партії влади, якщо вона буде яскраво проросійська", - наголосила вона. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проросійська "Грузинська мрія" вигадала, як покарати Зурабішвілі Зурабішвілі сказала, що новий прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе критикував Захід, однак після призначення на посад

Стали известны результаты жеребьёвки Лиги Наций 2024/25

profootball.ua 8 Фев. 21:03 Категория:Новости футбола Украины

8 февраля в Париже прошла жеребьевка Лиги наций 2024/2025, которая привела к следующим результатам Лига А Группа 1: Хорватия, Португалия, Польша, Шотландия Группа 2: Италия, Бельгия, Франция, Израиль Группа 3: Нидерланды, Венгрия, Германия, Босния и Герцеговина Группа 4: Испания, Дания, Швейцария, Сербия Лига В Группа 1: Чехия, Украина, Албания, Грузия Группа 2: Англия, Финляндия, Ирландия, […] Сообщение Стали известны результаты жеребьёвки Лиги Наций 2024/25 появились сначала на ПРО ФУТБО

Где смотреть жеребьевку Лиги наций УЕФА?

profootball.ua 8 Фев. 14:00 Категория:Лига наций

Сегодня состоится жеребьевка Лиги наций УЕФА сезон 2024/25. Потенциальные соперники сборной Украины:1. Корзина: Англия, Австрия, Чехия, Уельс;3. Корзина: Словения, Ирландия, Албания, Черногория;4. Корзина: Грузия, Греция, Турция, Казахстан. Жеребьевка начнется в 19:00 по киевскому времени. Прямой эфир можно просмотреть бесплатно на официальном сайте УЕФА. Сообщение Где смотреть жеребьевку Лиги наций УЕФА? появились сначала на ПРО ФУТБОЛ.

Грузия не отвернется от ЕС, несмотря на заявления о пытках Саакашвили со стороны Зеленского, — политолог (видео)

focus.ua 23 Янв. 13:53 Категория:Эксклюзивы

На данный момент Грузия имеет умеренную позицию в отношении России, ведь многое "завязано" именно с РФ. Однако грузины не отказываются и от пути к вступлению в ЕС, отмечает политолог Игорь Петренко.

Грузия ожидает роста ВВП страны на 5,2%

fixygen.ua 13 Дек. 2023 21:35 Категория:Экономика

ВВП Грузии в 2024 году может вырасти на 5,2%, сообщил министр финансов страны Лаша

Статистические порталы определили шансы сборных на проход на Евро 2024 через плей-офф. Украина – главный фаворит!

profootball.ua 24 Ноя. 2023 12:41 Категория:Новости футбола Украины

После жеребьевки статистические порталы определили шансы сборных на проход на Евро 2024 через плей-офф Лиги наций. Группа А Уэльс – 44,5% Польша – 34,6% Финляндия – 17,7% Эстония – 3,2 % Группа В Украина – 63,3% Израиль – 19,3% Босния и Герцеговина – 11,8% Исландия – 5 ,6% Группа С Греция – 46,2% Грузия – […] Сообщение Статистические порталы определили шансы сборных на проход на Евро 2024 через плей-офф. Украина – главный фаворит! появились сначала на ПРО ФУТБОЛ.

У Тбілісі пройшла акція після вбивства громадянина Грузії біля лінії окупації

unn.com.ua 7 Ноя. 2023 16:42 Категория:Новини Світу

КИЇВ. 7 листопада. УНН. У Тбілісі відбулася стихійна акція «Ні – кривавій окупації!» проти вбивства у селі Кірбалі представниками російських окупаційних сил громадянина Грузії Тамаза Гінтурі. Про це повідомляє «Грузия Online», пише УНН.

Грузия две недели не впускала украинцев, вывезенных россиянами из Херсона насильно, — СМИ

focus.ua 27 Окт. 2023 08:10 Категория:Военный Фокус

По словам журналистов, 7 украинцев попытались пересечь российско-грузинскую границу 11 октября. Две недели им пришлось спать на полу на КПП.

Грузия утвердила план действий в случае применения ядерного оружия

focus.ua 20 Окт. 2023 12:10 Категория:Военный Фокус

Различные сценарии на случай ядерной катастрофы разрабатывают многие страны, в том числе и государства Европейского союза.

Конституційний суд Грузії визнав порушення президентом і дав хід процедурі імпічменту

unn.com.ua 16 Окт. 2023 15:01 Категория:Новини Світу

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Конституційний суд Грузії у межах процедури імпічменту підтвердив порушення основного закону країни президентом Саломе Зурабішвілі, повідомляє "Новости-Грузия", пише УНН.



Ваш город Columbus ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 464 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.