Впала вчора у приватному секторі Києва: вибухотехніки вилучили бойову частину ракети

unn.com.ua 26 Мар. 19:30 Категория:Війна

Впала вчора у приватному секторі Києва: вибухотехніки вилучили бойову частину ракетиВибухотехніки поліції Києва вилучили уламок ракети з вибухівкою та детонаторами, яка впала у житловому кварталі. Його вага сягнула понад 20 кілограм.

Уряд відновлює щорічні гранти для молодих вчених та докторів наук

unn.com.ua 26 Мар. 16:34 Категория:Економіка

Уряд відновлює щорічні гранти для молодих вчених та докторів наукКабінет Міністрів схвалив проєкт указу про відновлення 77 щорічних президентських грантів для молодих учених та 20 грантів для докторів наук для підтримки їхніх досліджень. Конкурсний відбір наукових проєктів для молодих учених відновиться з 2025 року, а для докторів наук - з 2026 року.

Жителів Криму оштрафовано на понад 20 мільйонів рублів за "дискредитацію" російської армії

unn.com.ua 25 Мар. 21:46 Категория:Війна

Жителів Криму оштрафовано на понад 20 мільйонів рублів за "дискредитацію" російської арміїЖителі Криму були оштрафовані на суму понад 20 мільйонів рублів за "дискредитацію" російської армії. 641 постанову було винесено стосовно 622 осіб за законом про "дискредитацію".

рф стверджує, що Польща відправляє 20 000 найманців зі злочинним минулим в Україну

unn.com.ua 24 Мар. 23:08 Категория:Війна

рф стверджує, що Польща відправляє 20 000 найманців зі злочинним минулим в Українуросійські джерела поширюють дезінформацію про те, що Польща планує відправити в Україну 20 000 найманців з кримінальним минулим, що було спростовано як польськими, так і українськими офіційними особами як безпідставне звинувачення, спрямоване на дестабілізацію регіону.

Обстріли Львівщини: Близько 20 ракет та 7 шахедів були спрямовані на критичну інфраструктуру

unn.com.ua 24 Мар. 06:50 Категория:Війна

Обстріли Львівщини: Близько 20 ракет та 7 шахедів були спрямовані на критичну інфраструктуруБлизько 20 ракет і 7 шашелів були спрямовані на об'єкти критичної інфраструктури у Львівській області, але в самому Львові не було зафіксовано жодного обстрілу.

російська пропаганда поширює фейк про український фільм "20 днів у Маріуполі"

unn.com.ua 24 Мар. 04:54 Категория:Війна

російська пропаганда поширює фейк про український фільм "20 днів у Маріуполі"рф неправдиво стверджує, що в українському фільмі "20 днів у Маріуполі" використані кадри обстрілів з Горлівки у 2014 році. Проте аналіз показав, що ці кадри були зняті з різних місць і за різних погодних умов, що спростовує фейкову новину.

Вибухи у Мелітополі: ГУР та місцевий рух опору провели спільну акцію зі знищення росіян й військової техніки

unn.com.ua 23 Мар. 16:29 Категория:Війна

Вибухи у Мелітополі: ГУР та місцевий рух опору провели спільну акцію зі знищення росіян й військової технікиУ Мелітополі Головне управління української розвідки та місцевий рух опору провели успішну спільну спецоперацію, в результаті якої було знищено близько 20 російських окупантів, два КАМАЗи та УАЗ Патріот.

На Херсонщині за добу загинула одна людина, троє поранених

unn.com.ua 23 Мар. 08:35 Категория:Суспільство

На Херсонщині за добу загинула одна людина, троє пораненихОдна людина загинула і троє отримали поранення в результаті російського обстрілу 20 населених пунктів у Херсонській області за минулу ніч, пошкоджено будівлі та інфраструктуру.

Харківські криміналісти ідентифікували особи 5 жертв російського ракетного удару по підприємству

unn.com.ua 21 Мар. 20:53 Категория:Війна

Харківські криміналісти ідентифікували особи 5 жертв російського ракетного удару по підприємствуСудово-медичні експерти ідентифікували останки 4 жертв і очікують, що завтра буде підтверджено п'яту жертву російського ракетного удару по цивільному виробничому об'єкту в Харкові 20 березня, що спричинив масштабну пожежу.

Завтра у Харкові - День жалоби за загиблим через удар рф

unn.com.ua 21 Мар. 13:59 Категория:Війна

Завтра у Харкові - День жалоби за загиблим через удар рф Завтра у Харкові буде оголошений День жалоби за загиблими внаслідок атаки росіян 20 березня

Естонія анонсувала пакет військової допомоги Україні на 20 мільйонів євро

unn.com.ua 21 Мар. 13:55 Категория:Війна

Естонія анонсувала пакет військової допомоги Україні на 20 мільйонів євроВ рамках нового пакету військової допомоги Естонія передасть Україні протитанкові гармати, вибухові матеріали, різні снаряди, протигази, снайперське обладнання, боєприпаси меншого калібру та інше.

У Харкові кількість поранених через ворожий удар зросла до 10

unn.com.ua 21 Мар. 10:08 Категория:Війна

У Харкові кількість поранених через ворожий удар зросла до 10 Десять людей були поранені і п'ятеро загинули в результаті ракетного удару по Харкову 20 березня.

Атака на Харків: 5-ро людей зникли безвісти

unn.com.ua 20 Мар. 22:21 Категория:Війна

Атака на Харків: 5-ро людей зникли безвістиП'ятеро людей зникли безвісти і п'ятеро загинули в результаті російського ракетного обстрілу Холодногірського району Харкова 20 березня, ще дев'ять отримали поранення.

У Керчі пришвартувався газовий танкер із прихованою назвою - ЗМІ

unn.com.ua 20 Мар. 22:19 Категория:Війна

У Керчі пришвартувався газовий танкер із прихованою назвою - ЗМІТанкер-газовоз, назву та ідентифікаційний номер якого приховано, зайшов до Керченського рибного порту в Криму і пришвартувався біля газового терміналу 20 березня.

Іспанія передасть Україні ще 20 танків Leopard 2A4 - ЗМІ

unn.com.ua 20 Мар. 20:07 Категория:Війна

Іспанія передасть Україні ще 20 танків Leopard 2A4 - ЗМІІспанія може незабаром передати Збройним силам України ще 20 основних бойових танків Leopard 2A4, але оскільки машини знаходять на консервації для їхнього попереднього ремонту потрібен час.

Увечері тимчасово не працюватиме реєстр декларацій: технічні роботи

unn.com.ua 20 Мар. 18:37 Категория:Суспільство

Увечері тимчасово не працюватиме реєстр декларацій: технічні роботи 20 березня 2024 року з 22:30 до 23:30 буде частково обмежено доступ до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у зв'язку з програмно-технічним обслуговуванням.

На Одещині знищено два ворожі розвідувальні безпілотники

unn.com.ua 20 Мар. 17:48 Категория:Війна

На Одещині знищено два ворожі розвідувальні безпілотникиДва російські розвідувальні безпілотники були збиті українськими силами протиповітряної оборони в Одеській області 20 березня 2023 року.

Держприкордонслужба: через КПП "Медика - Шегині" призупиняється рух усіх категорій транспорту

unn.com.ua 20 Мар. 16:05 Категория:Суспільство

Держприкордонслужба: через КПП "Медика - Шегині" призупиняється рух усіх категорій транспорту Польські протестувальники повністю призупиняють рух транспортних засобів через пункт пропуску "Медика-Шегині" на українсько-польському кордоні до 20:00 середи.

Курс валют на 20 березня: долар перетнув позначку у 39 грн

unn.com.ua 20 Мар. 09:47 Категория:Економіка

Курс валют на 20 березня: долар перетнув позначку у 39 грн 20 березня Національний банк України встановив офіційний курс гривні на рівні 39,1328 грн/дол., таким чином національна валюта перетнула межу у 39 гривень за долар.

Будуть нові оборонні пакети, зокрема дефіцитна артилерія: Зеленський про результати Рамштайн-20

unn.com.ua 19 Мар. 22:05 Категория:Війна

Будуть нові оборонні пакети, зокрема дефіцитна артилерія: Зеленський про результати Рамштайн-20Україна анонсувала нові оборонні пакети з дефіцитною артилерією, протиповітряною обороною, безпілотниками та системами радіоелектронної боротьби після продуктивної зустрічі в Рамштайні з країнами-партнерами.



Ваш город Ashburn ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 6784 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.