У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру

pravda.com.ua 20 Апр. 00:58 Категория:Без категории

У ніч на 20 квітня у Калузькій області РФ наслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Джерело: російське пропагандиське агентство "РИА Новости", губернатор Калузької області РФ Владислав Шапша Деталі: За його словами, в Малоярославецькому районі внаслідок вибуху БПЛА в районі електропідстанції було "незначно пошкоджено енергетичну інфраструктуру".

У Дніпрі 20 квітня оголосили жалобу за загиблими через удар РФ

pravda.com.ua 19 Апр. 13:57 Категория:Без категории

Мер Дніпра Борис Філатов оголосив 20 квітня жалобу за загиблими внаслідок удару росіян по місту у ніч на 19 квітня. Джерело: розпорядження Філатова Дослівно: "З метою вшанування пам'яті жертв трагедії, яка сталася 19.

Перший рівень небезпечності: у Києві буде сильний вітер

pravda.com.ua 19 Апр. 11:55 Категория:Без категории

Найближчої години в Києві очікується поривчастий вітер. Джерело: КМДА Дослівно: "Увага! Попередження про небезпечні метеорологічні явища в столиці! У найближчу годину і до кінця дня у столиці очікуються пориви вітру 15-20 метрів на секунду.

Синоптики прогнозують мряку та заморозки

pravda.com.ua 18 Апр. 11:24 Категория:Без категории

У п'ятницю 19-го квітня синоптики прогнозують холодну погоду, можливий мокрий сніг, а вночі на 20-те очікуються заморозки. Джерело: синоптик Наталя Діденко Дослівно: "У п'ятницю дощовий циклон та його атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України.

Українські оборонці "відмінусували" ще 890 окупантів

pravda.com.ua 14 Апр. 07:40 Категория:Без категории

Минулої доби українські Сили оборони знищили ще 890 загарбників, 5 танків і 34 артсистеми ворога. Джерело: дані Генштабу Деталі: Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 14.04.24 орієнтовно склали: особового складу ‒ близько 453650 (+890) осіб, танків ‒ 7174 (+5) од, бойових броньованих машин ‒ 13765 (+20) од, артилерійських систем - 11552 (+34) од, РСЗВ - 1046 (+1) од, засобів ППО ‒ 758 (+2) од, літаків - 347 (+0) од, гелікоптерів - 325 (+0) од, БпЛА оперативно-та

45% українців довірили б владу після війни політсилі, що складалася б з військових – опитування

pravda.com.ua 10 Апр. 15:56 Категория:Без категории

За даними опитування Центру Разумкова, 45% українці вважають, що політична сила, якій можна довірити владу в повоєнний період, може з'явитися із середовища військових. Джерело: опитування соціологічної служби Центру Разумкова, яке проводилось 21 - 27 березня Деталі: Згідно з результатами опитування, також 21,5% респондентів дотримуються думки, що така політсила може з'явитися з волонтерського середовища, 20% - з кола гуманітарної або технічної інтелігенції, 19% - з організацій громадянського сус

Україна отримає 20 додаткових БМП Marder від Німеччини

pravda.com.ua 9 Апр. 13:45 Категория:Без категории

Уряд Німеччини доручив компанії Rheinmetall поставити 20 додаткових бойових машин піхоти (БМП) Marder в Україну. Джерело: "Європейська правда" з посиланням на сайт компанії Деталі: Замовлення було розміщене в березні 2024 року, його вартість не називається, однак, як зазначається, йдеться про двозначне число в мільйонах євро.

В Україні прогнозують до 25 тепла

pravda.com.ua 8 Апр. 12:18 Категория:Без категории

У найближчі дні в Україні очікується суха тепла погода, вдень прогнозують до 25° тепла. Джерело: Інтерфакс-Україна з посиланням на Укргідрометцентр Деталі: 9 квітня на всій території України буде сухо, температура вночі 6-11° тепла, вдень +20+25°; у Карпатах вночі 1-6° тепла, вдень +12+17°.

Через російський удар по Запоріжжю загинули четверо людей і понад 20 поранені

pravda.com.ua 5 Апр. 20:48 Категория:Без категории

Четверо мирних мешканців Запоріжжя загинули й понад 20 дістали поранення внаслідок російського обстрілу міста в п'ятницю. Джерело: голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров у соцмережах Пряма мова: "Росіяни вбили двох мирних людей - жінку і чоловіка".

Росія завдала удару по Мерефі на Харківщині: поранена жінка

pravda.com.ua 3 Апр. 22:58 Категория:Без категории

Російська армія близько 18:20 3 квітня завдала удару по Мерефі Харківської області, поранена 55-річна жінка. Джерело: Харківська обласна прокуратура Деталі: За даними прокуратури пошкоджень зазнали будівлі цивільного підприємства.

Росіяни, обстрілюючи Вовчанськ, поранили жінку

pravda.com.ua 1 Апр. 15:19 Категория:Без категории

Російські війська у понеділок вдень завдали ударів по місту Вовчанськ у Чугуївському районі Харківської області, внаслідок чого отримала поранення 27-річна жінка. Джерело: голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram Деталі: За його словами, обстріл відбувся 1 квітня о 13:20.

ЗСУ за добу знешкодили 710 окупантів і спалили 20 танків

pravda.com.ua 1 Апр. 08:00 Категория:Без категории

Мінус 710 солдатів, 20 танків та 32 артсистеми − такими є втрати Росії у загарбницькій війні проти України за минулу добу. Джерело: Генштаб ЗСУ у Facebook Деталі: Загальні бойові втрати росіян з 24.

У Києві та більшості областей оголошували тривогу через загрозу балістики

pravda.com.ua 30 Мар. 23:26 Категория:Без категории

У Києві та більшості українських областей було оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння з окупованого Криму. Джерело: Повітряні сили ЗСУ, alerts.in.ua Деталі: Близько 23:20 у столиці та більшості областей оголосили повітряну тривогу.

В Україні різко зросла кількість випадків домашнього насильства, Рада готує зміни

pravda.com.ua 30 Мар. 22:16 Категория:Без категории

Кількість випадків домашнього насильства в Україні у 2023 році зросла на 20%, порівняно з попереднім роком, а кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень цього напрямку збільшилась на 80%. Джерело: МВС України Деталі: МВС разом з народними депутатами ініціювали зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності для осіб, які вчинили домашнє насильство чи насильство за ознакою статі.

Каллас у двадцяту річницю вступу країни у НАТО закликала підтримати членство України

pravda.com.ua 29 Мар. 10:31 Категория:Без категории

Глава естонського уряду Кая Каллас 29 березня, у 20 річницю вступу Естонії у НАТО, закликала підтримати приєднання України до Альянсу, зазначивши, що це міцний та єдиний союз, але світ навколо змінився.

Львівщину атакували 20 ворожих ракет і 7 "Шахедів" – Садовий

pravda.com.ua 24 Мар. 06:18 Категория:Без категории

Вночі 24 березня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що Львівську область росіяни атакували 20 ракетами і 7 ударними БпЛА. Джерело: Садовий у Телеграм Пряма мова: "Попередньо відомо, що на наш регіон летіло близько 20 ракет і 7 шахедів.



Ваш город Seattle ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 1987 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.