У Дніпрі 20 квітня оголосили днем трауру за загиблими внаслідок ударів РФ у місті та області

nv.ua 19 Апр. 13:41 Категория:Україна/Події

У Дніпрі суботу, 20 травня, оголосили днем трауру для вшанування пам’яті жертв російських ударів 19 квітня по місту та області, повідомив міський голова Борис Філатов.

День Х для України. Чи зробить США жахливий вибір?

nv.ua 19 Апр. 11:32 Категория:Погляди

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон повідомив, що винесе на обговорення законопроєкт щодо фінансування України в суботу, 20 квітня. Так що це буде для нас днем X

Законопроєкт про американську допомогу для України винесуть на голосування ввечері в суботу — спікер Джонсон

nv.ua 17 Апр. 18:26 Категория:Світ/Геополітика

Спікер Палати представників Майк Джонсон оголосив, що винесе на голосування законопроєкт про фінансування України в суботу, 20 квітня.

У Києві очікуються заморозки: названо дату

nv.ua 17 Апр. 17:58 Категория:Київ

Вночі 20 квітня у Києві очікуються заморозки 0−2°. У Київській міській військовій адміністрації попередили про можливу ожеледицю на дорогах та І (жовтий) рівень небезпечності.

У роковини окупації міста. Оскароносну стрічку 20 днів у Маріуполі покажуть на телебаченні

nv.ua 17 Апр. 17:13 Категория:Life/Арт

Оскароносну стрічку 20 днів у Маріуполі українського режисера Мстислава Чернова покажуть на телебаченні.

Три ракетних удари по центру Чернігова. 10 загиблих і 20 поранених, частково зруйновано восьмиповерхову будівлю соцінфраструктури — онлайн

nv.ua 17 Апр. 11:14 Категория:Україна/Події

Країна-агресор Росія завдала низки ракетних ударів по Чернігову вдень у середу, 17 квітня. Відомо про щонайменше 8 загиблих та 18 поранених.

Приїхали. Поляки вирішили заблокувати ще один пункт пропуску на кордоні з Україною

nv.ua 17 Апр. 10:36 Категория:Бізнес/Компанії / Ринки

На ПП Корчова-Краковець із польського боку продовжиться блокада вантажів на в'їзд в Україну з 9:00 18 квітня до 9:00 20 квітня.

Вдарив по обличчю! Хейні та Раян Гарсія влаштували розбірки перед супербоєм — відео

nv.ua 16 Апр. 21:20 Категория:Спорт/Бокс

Американський боксер Раян Гарсія (24−1, 20 КО) проведе поєдинок із чемпіоном WBC у першій напівсередній вазі Девіном Хейні (31−0, 15 KO).

У Харкові та області оновили графіки відключення світла

nv.ua 16 Апр. 20:05 Категория:Україна/Події

У Харкові та області оновили графіки погодинних відключень електроенергії в період із 17 по 20 квітня. Про це повідомляється на сайті Харківської обласної військової адміністрації у вівторок, 16 квітня.

Передостанній крок до продажу. Суд зняв арешт з 20% акцій lifecell

nv.ua 16 Апр. 19:22 Категория:Бізнес/Телеком / IT / Медіа

Київський апеляційний суд задовольнив апеляцію Turkcell стосовно арешту частки 19,8% корпоративних прав у lifecell. Це дозволяє розблокувати угоду з продажу компанії французу Ксав'є Ніелю

У Молдові визначили дату президентських виборів та проведення референдуму

nv.ua 16 Апр. 16:03 Категория:Світ/Країни

Президентка Молдови Мая Санду заявила, що президентські вибори та референдум про вступ країни в ЄС відбудуться 20 жовтня.

Вже в квітні. Український оскароносний фільм 20 днів у Маріуполі покажуть на Netflix

nv.ua 16 Апр. 13:08 Категория:Life/Арт

Документальний фільм про жорстоку облогу Маріуполя російськими військами 20 днів у Маріуполі буде доступний для перегляду на стрімінговому сервісі Netflix.

Космічний рекорд. SpaceX здійснила історичний 20-й повторний запуск Falcon 9

nv.ua 16 Апр. 03:15 Категория:Техно/Наукпоп

SpaceX Ілона Маска змогла вдвадцяте запустити одну і ту саму ракету Falcon 9, що виводить супутники Starlink на низьку навколоземну орбіту.

Третій випадок у сучасній історії. Прем'єр-міністр Сингапуру піде у відставку після 20 років на посаді

nv.ua 15 Апр. 21:25 Категория:Світ/Країни

Прем'єр-міністр Сингапуру Лі Сянь Лун наступного місяця піде у відставку після майже 20 років перебування на посаді. Це стане лише третьою зміною керівництва в сучасній історії Сингапуру. Про це повідомляє Financial Times у понеділок, 15 квітня.

Після нової хвилі мобілізації. Правила бронювання важливих співробітників вирішили обговорити пізніше

nv.ua 15 Апр. 19:18 Категория:Бізнес/Економіка

Генеральний штаб відмовляється погоджувати економічне бронювання шляхом сплати додаткового військового збору в 20 тис. гривень за співробітника, поки не проведе мобілізаційні заходи.

Закликав вбити 20% росіян. Путін ввів депутата-алкоголіка Гурульова до «наукової ради» радбезу РФ

nv.ua 15 Апр. 13:39 Категория:LOL

Російський генерал-лейтенант, а за сумісництвом депутат держдуми Андрій Гурульов, відомий своїми п’яними витівками в ефірах федеральних каналів, увійшов до так званої «наукової ради» радбезу РФ.

Спочатку мобілізація, а потім бронь. Чому Банкова, Кабмін та військові не можуть погодити прозоре бронювання для бізнесу — розбір NV

nv.ua 15 Апр. 07:39 Категория:Бізнес/Економіка

Економічний блок влади пропонує ввести бронь для співробітників за сплату 20 тис. гривень військового збору. Бізнес за, але це не сприймає частина суспільства та Генштаб. Кращіх рішень не залишилося, доведеться обирати з гірших

Продюсерка 20 днів у Маріуполі Василіса Степаненко розповіла, де зберігається статуетка Оскара, і висловилася про свій образ на сцені премії

nv.ua 14 Апр. 13:47 Категория:Life/Арт

Продюсерка стрічки 20 днів у Маріуполі Василіса Степаненко в інтерв'ю Марічці Падалко зізналася, де зберігається статуетка Оскара. Стрічка здобула Оскар у номінації Найкращий повнометражний документальний фільм.

«Не можна виграти війну з рабами». Закон про мобілізацію не про тих, хто воює. Він погіршить ситуацію — інтерв'ю NV із ветеранкою ЗСУ

nv.ua 13 Апр. 12:25 Категория:Україна/Події

Ветеранка ЗСУ, співзасновниця Благодійного фонду СВОЇ Леся Литвинова розповіла в інтерв'ю Radio NV, що змінить законопроєкт про мобілізацію, як він впливає на мотивацію бійців на фронті та чи варто залучати до війська 20-річних.

«Стеж, щоб Тайсон не виплюнув капу»: відомий боксер, який нокаутував Залізного Майка, дав важливу пораду його майбутньому супернику

nv.ua 12 Апр. 20:54 Категория:Спорт/Бокс

Боєць, який відправив Майка Тайсона на пенсію, Кевін Макбрайд, звернувся до блогера Джейка Пола перед його поєдинком з легендою боксу 20 липня.



Ваш город Columbus ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 4199 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.