На фронті відбулося 88 бойових зіткнень – Генштаб

unn.com.ua 28 Апр. 07:24 Категория:Війна

На фронті відбулося 88 бойових зіткнень – ГенштабЗа минулу добу відбулося 88 бойових зіткнень, під час яких противник завдав 32 ракетних та 64 авіаційних удари, а також 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Уночі ППО збила п’ять ворожих безпілотників – Генштаб

unn.com.ua 28 Апр. 07:20 Категория:Війна

Уночі ППО збила п’ять ворожих безпілотників – ГенштабУкраїнська система протиповітряної оборони збила всі 4 безпілотники "Шахід" та 5 невстановлених безпілотників, запущених російськими військами під час нічної атаки.

Авіація Сил оборони завдала 16 ударів по ворогу – Генштаб

unn.com.ua 28 Апр. 07:16 Категория:Війна

Авіація Сил оборони завдала 16 ударів по ворогу – ГенштабАвіація Збройних Сил України завдала 16 ударів по місцях зосередження живої сили противника, а ракетні війська знищили 1 пункт управління та 2 радіолокаційні станції противника.

Полярники показали, як стрибають кити в Антарктиді

unn.com.ua 28 Апр. 07:12 Категория:Новини Світу

Полярники показали, як стрибають кити в АнтарктидіПолярні дослідники з Національного антарктичного наукового центру зафіксували, як молодий горбатий кит вистрибує з води в Антарктиді - поведінка, відома як брейкінг, що допомагає китам позбуватися паразитів і спілкуватися.

Лубінець звинуватив Червоний Хрест у підіграванні російській агресії

unn.com.ua 28 Апр. 07:05 Категория:Війна

Лубінець звинуватив Червоний Хрест у підіграванні російській агресіїУкраїнський омбудсмен Дмитро Лубінець звинувачує Міжнародну федерацію Червоного Хреста у підтримці російської агресії через неспроможність засудити дії Російського Червоного Хреста на окупованих українських територіях та його співпрацю з суб'єктами, що потрапили під санкції.

Mercedes-Benz заявив, що Міністерство юстиції США припинило розслідування скандалу з дизельними викидами

unn.com.ua 28 Апр. 06:55 Категория:Суспільство

Mercedes-Benz заявив, що Міністерство юстиції США припинило розслідування скандалу з дизельними викидамиMercedes-Benz повідомляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів, не висунувши звинувачень проти компанії.

ВВС: Німеччина бореться з хвилею шпигунських погроз з боку Росії та Китаю

unn.com.ua 28 Апр. 06:47 Категория:Політика

ВВС: Німеччина бореться з хвилею шпигунських погроз з боку Росії та КитаюНімеччина бореться з хвилею підозр у російському та китайському шпигунстві: у квітні було заарештовано шість підозрюваних шпигунів, серед яких помічник депутата Європарламенту, звинувачений у шпигунстві на користь Китаю, двоє громадян Німеччини російського походження, підозрюваних у саботажі військової допомоги Україні, а також троє німців, які планували передати китайській розвідці проекти двигунів.

Землетрус магнітудою 6,5 стався на японських островах Бонін

unn.com.ua 28 Апр. 06:43 Категория:Новини Світу

Землетрус магнітудою 6,5 стався на японських островах БонінПоблизу японських островів Бонін на глибині 503,2 км стався землетрус магнітудою 6,5 балів, але попередження про цунамі не було оголошено.

Панораму на гору Фудзіяму закриють для боротьби з туризмом

unn.com.ua 28 Апр. 06:41 Категория:Суспільство

Панораму на гору Фудзіяму закриють для боротьби з туризмомВлада Японії заблокує одне з найвідоміших місць для фотографій біля гори Фудзі, щоб боротися з поганою поведінкою туристів, зокрема, зі сміттям та нелегальним паркуванням.

У Миколаєві пролунали вибухи

unn.com.ua 28 Апр. 06:36 Категория:Війна

У Миколаєві пролунали вибухиУ місті Миколаїв, Україна, пролунали вибухи, за словами мера міста, який повідомив, що деталі з'ясовуються, а в регіоні оголошено повітряну тривогу.

У Туреччині поліцейський відкрив вогонь по колегах, двоє вбито

unn.com.ua 28 Апр. 04:32 Категория:Суспільство

У Туреччині поліцейський відкрив вогонь по колегах, двоє вбитоПоліцейський вбив двох колег і поранив ще вісьмох під час стрілянини в поліцейській дільниці в Адіямані, Туреччина.

В ОСУВ "Хортиця" розповіли про тактику ворога у Часовому Яру

unn.com.ua 28 Апр. 04:28 Категория:Війна

В ОСУВ "Хортиця" розповіли про тактику ворога у Часовому ЯруПротивник застосовує тактику обходу Часового Яру з флангу через населені пункти Богданівка та Іванівське, намагаючись захопити їх за будь-яку ціну, але не досягає тактичного успіху, а також безуспішно штурмує Андріївку та Кліщіївку, причому біля останньої зафіксовано збільшення кількості ворожих військ.

У США понад 700 студентів затримали через пропалестинські протести

unn.com.ua 28 Апр. 04:25 Категория:Суспільство

У США понад 700 студентів затримали через пропалестинські протестиПонад 700 студентів були затримані по всій території США за останній тиждень під час пропалестинських мітингів і протестів, згідно з аналізом заяв поліції, проведеним The New York Times.

The Times: Через війну в Газі МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху

unn.com.ua 28 Апр. 04:20 Категория:Політика

The Times: Через війну в Газі МКС готовий видати ордер на арешт НетаньяхуМіжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Йоава Галланта, начальника штабу ЦАХАЛу і співробітників ізраїльських служб безпеки у зв'язку з передбачуваними порушеннями під час війни в секторі Газа, йдеться в статті в The Times.

Потужний торнадо пронісся в Китаї: є загиблі і поранені

unn.com.ua 28 Апр. 04:17 Категория:Новини Світу

Потужний торнадо пронісся в Китаї: є загиблі і пораненіПотужний торнадо в китайській провінції Гуандун забрав життя 5 людей, поранив 33 і завдав значної шкоди промисловим будівлям.

Суд у Росії заарештував чергового підозрюваного у теракті у "Крокусі"

unn.com.ua 28 Апр. 04:13 Категория:Політика

Суд у Росії заарештував чергового підозрюваного у теракті у "Крокусі"Суд у Росії заарештував 12-го підозрюваного, 21-річного громадянина Таджикистану, за надання засобів зв'язку та грошей обвинуваченим у смертельному теракті в "Крокус Сіті Холі".

Блінкен вирушить з візитом на Близький Схід

unn.com.ua 28 Апр. 04:10 Категория:Політика

Блінкен вирушить з візитом на Близький СхідДержавний секретар США Ентоні Блінкен наступного тижня відвідає Саудівську Аравію та Ізраїль, що стане його сьомою дипломатичною місією на Близькому Сході з часу війни між Ізраїлем та ХАМАС у Газі понад півроку тому.

За день росіяни 20 разів обстріляли прикордоння Сумщини

unn.com.ua 28 Апр. 04:07 Категория:Суспільство

За день росіяни 20 разів обстріляли прикордоння СумщиниРосіяни 20 разів обстріляли прикордонні населені пункти Сумської області, зафіксувавши 112 вибухів, але, на щастя, ніхто не постраждав.

Росія вдарила по житловому будинку на Дніпропетрощині: рятувальники гасили пожежу

unn.com.ua 28 Апр. 04:04 Категория:Суспільство

Росія вдарила по житловому будинку на Дніпропетрощині: рятувальники гасили пожежуРосія завдала удару по житловому будинку в Нікопольському районі Дніпропетровської області, що спричинило пожежу, яку згодом загасили рятувальники.

У Запорізькому цирку акробати зірвалися з 5-метрової висоти

unn.com.ua 28 Апр. 01:22 Категория:Здоров'я

У Запорізькому цирку акробати зірвалися з 5-метрової висотиУ Запорізькому цирку стався нещасний випадок: акробати впали з 5-метрової висоти, в результаті чого дівчинка отримала струс мозку, а хлопчик зламав ногу.



Ваш город Columbus ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 176518 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.