На фронті за добу відбулись 122 бої. На Покровському напрямку росіяни сконцентрували свої атаки поблизу Новоолександрівки

unn.com.ua 27 Июл. 09:13 Категория:Війна

На фронті за добу відбулись 122 бої. На Покровському напрямку росіяни сконцентрували свої атаки поблизу НовоолександрівкиЗа добу відбулося 122 бойових зіткнення, з них 37 на Покровському напрямку. Росія завдала 80 авіаударів та здійснила 4636 обстрілів, українські сили оборони відбили атаки на різних напрямках.

РФ обстріляла 18 населених пунктів Херсонщини: 8 поранених

unn.com.ua 27 Июл. 08:29 Категория:Суспільство

РФ обстріляла 18 населених пунктів Херсонщини: 8 пораненихРосійські війська атакували 18 населених пунктів на правобережжі Херсонської області. Пошкоджено критичну інфраструктуру, будівлі та транспорт, поранено 8 людей.

На Херсонщині під ворожий удар потрапив водій "швидкої"

unn.com.ua 27 Июл. 08:17 Категория:Війна

На Херсонщині під ворожий удар потрапив водій "швидкої"У Бериславі на Херсонщині російський безпілотник атакував автомобіль бригади екстреної медичної допомоги. 42-річний водій отримав вибухову травму та поранення ноги, його госпіталізовано.

Російські обстріли поранили трьох мирних жителів Донеччини

unn.com.ua 27 Июл. 08:14 Категория:Суспільство

Російські обстріли поранили трьох мирних жителів Донеччини26 липня внаслідок російських обстрілів на Донеччині поранено трьох цивільних осіб. Двоє постраждали у Костянтинівці, один у Торецьку, повідомив голова ОВА Вадим Філашкін.

Російське розвідувальне судно порушило територіальні води Фінляндії

unn.com.ua 27 Июл. 08:10 Категория:Війна

Російське розвідувальне судно порушило територіальні води ФінляндіїКорабель Балтійського флоту РФ вторгся в територіальні води Фінляндії на 7 хвилин. Інцидент стався у східній частині Фінської затоки, Фінляндія розпочала розслідування.

Уночі над Дніпропетровщиною збили два ворожі дрони

unn.com.ua 27 Июл. 07:51 Категория:Суспільство

Уночі над Дніпропетровщиною збили два ворожі дрониВночі над Дніпропетровською областю збито два шахеди. Російські війська обстріляли Марганецьку громаду та Нікополь, використовуючи дрон-камікадзе, артилерію та БпЛА, жертв немає.

Російські атаки на Запоріжжя: троє поранених, 408 ударів по 10 населених пунктах

unn.com.ua 27 Июл. 07:46 Категория:Суспільство

Російські атаки на Запоріжжя: троє поранених, 408 ударів по 10 населених пунктахВнаслідок російських атак по Запорізькому району поранено двох жінок та одного чоловіка. За добу окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах області, включаючи авіаудари, атаки БпЛА та артобстріли.

Ще плюс 1210 окупантів і 11 танків: Генштаб оновив дані про втрати

unn.com.ua 27 Июл. 07:42 Категория:Війна

Ще плюс 1210 окупантів і 11 танків: Генштаб оновив дані про втратиЗ початку вторгнення в Україну російські війська втратили приблизно 573 510 осіб особового складу і 8331 танків.

На вихідних в Україні буде хмарно з дощами, температура до +34°

unn.com.ua 27 Июл. 07:21 Категория:Агроновини

На вихідних в Україні буде хмарно з дощами, температура до +34°В Україні на вихідних очікується хмарна погода з можливими дощами. Температура повітря коливатиметься від +25° до +34°, з поступовим підвищенням. Синоптики попереджають про високу пожежну небезпеку.

У Чорному морі РФ тримає один носій "Калібрів"

unn.com.ua 27 Июл. 07:17 Категория:Війна

У Чорному морі РФ тримає один носій "Калібрів"У Чорному морі РФ має один корабель-носій 'Калібрів' із 4 ракетами. У Середземному морі - два кораблі, один з яких несе 16 'Калібрів'. За добу через Керченську протоку пройшло 9 суден.

ФБР підтвердило: куля влучила у вухо Трампа під час замаху

unn.com.ua 27 Июл. 07:13 Категория:Політика

ФБР підтвердило: куля влучила у вухо Трампа під час замахуФБР заявило, що у вухо Дональда Трампа влучила ціла або роздроблена куля під час замаху. Це пояснення прояснило суперечливі свідчення про причину поранення кандидата у президенти.

Венесуела заблокувала літак з екс-президентами Латинської Америки

unn.com.ua 27 Июл. 06:35 Категория:Політика

Венесуела заблокувала літак з екс-президентами Латинської АмерикиВенесуела не дозволила вилетіти з Панами літаку з колишніми президентами, які планували спостерігати за виборами. США застерегли Мадуро від втручання у виборчий процес.

Міноборони допустило до експлуатації нову мобільну автомайстерню українського виробництва

unn.com.ua 27 Июл. 06:30 Категория:Війна

Міноборони допустило до експлуатації нову мобільну автомайстерню українського виробництваМіноборони України дозволило експлуатацію нової мобільної авторемонтної майстерні українського виробництва. Вона компактніша за радянські аналоги, встановлюється на пікапи та обладнана для різних ремонтних робіт.

Трьох чеченців у Бельгії звинуватили у підготовці теракту

unn.com.ua 27 Июл. 06:26 Категория:Кримінал та НП

Трьох чеченців у Бельгії звинуватили у підготовці терактуВлада Бельгії висунула звинувачення трьом уродженцям Чечні у підготовці теракту. Підозрювані, ймовірно, пов'язані з афганським осередком 'Ісламської держави' та були затримані під час масштабної антитерористичної операції.

Прорив дамби у Челябінській області: підтоплено п'ять сіл

unn.com.ua 27 Июл. 05:37 Категория:Суспільство

Прорив дамби у Челябінській області: підтоплено п'ять сілУ Челябінській області прорвало дамбу на Кіалімському водосховищі через сильні зливи. Підтоплено п'ять сіл, евакуюють жителів, оголошено режим надзвичайної ситуації.

SpaceX і NASA планують запуск місії Crew-9 на МКС 18 серпня

unn.com.ua 27 Июл. 05:34 Категория:Новини Світу

SpaceX і NASA планують запуск місії Crew-9 на МКС 18 серпняSpaceX і NASA оголосили про плани запуску місії Crew-9 на МКС не раніше 18 серпня. Це відбудеться після дозволу FAA на повернення ракети Falcon 9 в космос після нещодавнього збою.

Росія нав'язує пропагандистську літературу на окупованих територіях

unn.com.ua 27 Июл. 05:32 Категория:Суспільство

Росія нав'язує пропагандистську літературу на окупованих територіяхОкупанти підготували список пропагандистської літератури для шкіл і бібліотек на захоплених землях. Список включає книги, що прославляють війну Росії проти України та її 'героїв'.

Республіканці критикують вибір Трампом Венса на посаду віце-президента

unn.com.ua 27 Июл. 04:05 Категория:Політика

Республіканці критикують вибір Трампом Венса на посаду віце-президентаДеякі республіканці у Конгресі США критикують обрання Дональдом Трампом сенатора Джея Ді Венса на посаду віце-президента. Вони вважають, що цей вибір може нашкодити шансам партії на перемогу в листопаді.

Інфляція в Росії досягла 9% на тлі війни в Україні

unn.com.ua 27 Июл. 04:03 Категория:Війна

Інфляція в Росії досягла 9% на тлі війни в УкраїніРосія стикається з економічними викликами через війну в Україні. Інфляція досягла 9%, Центробанк підвищив ключову ставку до 18%, а військові витрати стали основним фактором економічного зростання.

У Росії президент військового науково-дослідного інституту спробував підпалити себе – ЗМІ

unn.com.ua 26 Июл. 23:09 Категория:Війна

У Росії президент військового науково-дослідного інституту спробував підпалити себе – ЗМІ74-річний Володимир Арсеньєв, президент ЦНДІ 'Хвиля', спробував самоспалення на Червоній площі в Москві. Він протестував проти звинувачень у зриві військових поставок на держоборонзамовлення.



Ваш город Seattle ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 188297 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.