Військовозобов'язаних поділять на декілька категорій: у МОЗ розповіли про скасування статусу "обмежено придатний"

tsn.ua 27 Кві. 20:04 Категорія:Події

Від 18 травня, коли набуде чинності закон про мобілізацію, тих, кого раніше визнали обмежено придатними, почнуть повторно викликати до ТЦК та СП на медкомісію.

За тиждень на ГРВІ, грип та COVID-19 захворіли понад 100 тис. українців

espreso.tv 27 Кві. 13:08 Категорія:Без категорії

Про це повідомляє МОЗ.  Зазначається, що з 117 937 українців, які протягом тижня звернулись до медиків із симптомами ГРВІ, грипу та COVID-19, - 72 554 дитини. Натомість до лікарень потрапили 3345 захворілих, у зокрема 2040 дітей. "COVID-19 діагностували у 937 українців, найбільше випадків - у Дніпропетровській області. Зареєстровано 15 летальних випадків: один - внаслідок ускладнень грипу та 14 - серед пацієнтів із позитивним результатом тесту на COVID-19. Всі померлі не мали профілактичних щепл

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

ua.interfax.com.ua 19 Кві. 11:32 Категорія:Медицина

Міністерство охорони здоров'я у 2023 році в односторонньому порядку скоротило кількість ліків, які мали бути закуплені за вже укладеними договорами керованого доступу (ДКД), повідомив директор юридичного департаменту фармкомпанії "Санофі" в Україні Олександр Янєв.

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

fixygen.ua 18 Кві. 12:08 Категорія:Экономика

В українських медустановах наразі вже встановлено майже 11,2 тис. генераторів, повідомило

Благодійний фонд «Повернись живим»

savelife.in.ua Категорія:Реклама

Фонд «Повернись живим» поруч із українськими військовими. Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну. У госпіталях, на складах, полігонах, у засобах масової інформації, в кабінетах. Ми постачаємо та лагодимо техніку, навчаємо військових та офіцерів, допомагаємо змінювати Збройні Сили, розказуємо про війну з перших вуст і стримуємо потік пропаганди та дезінформації. Забезпечує українську армію найголовнішим – тактичною перевагою.

Через повномасштабне вторгнення кожен другий українець потребує психологічної допомоги, — сімейна лікарка

bykvu.com 18 Кві. 08:46 Категорія:Без категорії

В Україні є понад 70 тисяч навчених сімейних лікарів, які можуть надавати людині первинну психологічну допомогу. Через збільшення кількості людей, які потребують цієї допомоги, в країні виник брак вузькоспеціалізованих спеціалістів. Тому МОЗ запровадило первинну медичну психологічну допомогу. The post Через повномасштабне вторгнення кожен другий українець потребує психологічної допомоги, — сімейна лікарка first appeared on Межа. Новини України..

Удар по Чернігову: МОЗ показало кадри пошкодженої лікарні у перші хвилини після обстрілу

nv.ua 17 Кві. 13:27 Категорія:Україна/Події

У Чернігові внаслідок російських ракетних ударів у середу, 17 квітня, пошкоджено лікарню. Міністерство охорони здоров’я України показало кадри перших хвилин після атаки.

Через ракетний удар рф по Чернігову пошкоджено будівлю лікарні - МОЗ

unn.com.ua 17 Кві. 12:12 Категорія:Війна

Через ракетний удар рф по Чернігову пошкоджено будівлю лікарні - МОЗВнаслідок ракетного обстрілу цивільних осіб у Чернігові, Україна, пошкоджено будівлю медичного закладу, але ніхто не постраждав.

МОЗ: Понад 150 цивільних, які були звільнені з полону РФ, звернулися за психологічною допомогою

ukrinform.ua 17 Кві. 04:00 Категорія:Суcпільcтво

Понад 150 цивільних осіб, які були звільнені з російського полону, звернулися за спеціалізованою психологічною допомогою.

З використанням телемедицини проведено понад 10 тисяч віддалених діагностик вагітних українок

rubryka.com 16 Кві. 11:58 Категорія:Без категорії

В Україні проведено понад 10 тисяч віддалених діагностик вагітних жінок з використанням телемедицини. Про це пише Рубрика з посиланням на сайт МОЗ України. Вагітність – один з найбільш відповідальних періодів у житті жінки, який вимагає уваги, турботи та піклування про здоровʼя матері та немовляти. Сучасні телемедичні рішення допомагають жінкам бути під наглядом та ретельно стежити […] The post З використанням телемедицини проведено понад 10 тисяч віддалених діагностик вагітних українок ap

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

ua.interfax.com.ua 16 Кві. 09:17 Категорія:Медицина

В українських медзакладах наразі вже встановлено майже 11,2 тис. генераторів, повідомило Міністерство охорони здоров'я.

МОЗ впроваджує іноваційні підходи для протидії ВІЛ-інфекції

unn.com.ua 15 Кві. 17:53 Категорія:Здоров'я

МОЗ впроваджує іноваційні підходи для протидії ВІЛ-інфекціїВ Українї розширюють послуги з профілактики та лікування ВІЛ: МОЗ покращує можливості для самотестування та робить більш доступними послуги для людей, що живуть з ВІЛ. Іноваційний проєкт буде доступний у 268 закладах охорони здоров'я в 16 областях.

У медзакладах та громадах України впроваджуватимуть п’ятирічний проєкт з інноваційної протидії ВІЛ-інфекції, - МОЗ

censor.net 15 Кві. 17:17 Категорія:Здоров'я

П’ятирічний проект "REACH 95: Доступність якісних послуг з ВІЛ в закладах охорони здоров’я України" охопить 268 медзакладів у 16 регіонах України.

Понад 11 тис. генераторів мають заклади охорони здоров’я України на випадок блекаутів, - МОЗ

censor.net 15 Кві. 15:16 Категорія:Події

Заклади охорони здоров’я України нині мають майже 11 200 генераторів, і отримають ще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії.

В Україні впроваджують пʼятирічний проєкт з іноваційної протидії ВІЛ-інфекції - МОЗ

ukrinform.ua 15 Кві. 14:07 Категорія:Суcпільcтво

Пʼятирічний проєкт «REACH 95: Доступність якісних послуг з ВІЛ у закладах охорони здоровʼя України» охопить 268 медзакладів у 16 регіонах України.

В Україні зростає захворюваність на кашлюк. Як розпізнати та запобігти - відповідь МОЗ

unn.com.ua 13 Кві. 14:29 Категорія:Суспільство

В Україні зростає захворюваність на кашлюк. Як розпізнати та запобігти - відповідь МОЗЗахворюваність на кашлюк в Україні за перші два місяці 2024 року суттєво зросла порівняно з аналогічним періодом минулого року - зафіксовано 515 випадків, переважно через велику кількість невакцинованих дітей.

Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд, аби відновити зруйновану Росією медичну інфраструктуру

espreso.tv 12 Кві. 21:00 Категорія:Без категорії

Про це Міністерство охорони здоров’я повідомило Інтерфакс-Україна. У МОЗ зауважили, що у 2024 році на відновлення медичної інфраструктури необхідно 0,9 млрд грн. Вони мають бути спрямовані на потреби первинної медичної допомоги та невеликі ремонти, аби відновити роботу закладів охорони здоров'я, передусім - на деокупованих територіях.  Оцінка збитків медичній інфраструктурі через війну РФ проти України містить витрати на її відновлення, додаткове фінансування за програмою медгарантій, які забезп

У квітні захворюваність на ГРВІ, грип та COVID-19 почала знижуватися – МОЗ

meta.ua 12 Кві. 15:25 Категорія:Здоров'я

За перший тиждень квітня захворіло 121 584 українців

Литва розпочинає програму реабілітації для поранених військових ЗСУ

espreso.tv 12 Кві. 13:50 Категорія:Без категорії

Про це повідомила прем'єрка Литви Інгріда Шимоніте, передає пресслужба МОЗ України. Зазначається, що кошти будуть спрямовані безпосередньо на реконструкцію лікарень і навчання фахівців.  Шимоніте підкреслила, що ЗСУ захищають не лише Україну, а й Литву та всю Європу. "Саме сьогодні Литва розпочинає спеціальну програму реабілітації для поранених українських солдатів. Ми сприятимемо розвитку відповідної інфраструктури та послуг трьох балтійських країн у Львові, Дніпрі й Житомирі", - сказала прем'є

В Україні стрімко збільшується кількість хворих на кашлюк: симптоми хвороби

rubryka.com 12 Кві. 13:45 Категорія:Без категорії

В Україні швидко зростає кількість хворих на кашлюк. Лише в січні та лютому 2024 року медики зафіксували понад пів тисячі нових випадків захворювання. За цей же період минулого року було зареєстровано лише 27 випадків. Про це розповідає Рубрика (проект Styler) з посиланням на МОЗ. Як зазначили у Міністерстві охорони здоров'я, абсолютна більшість хворих – діти, які […] The post В Україні стрімко збільшується кількість хворих на кашлюк: симптоми хвороби appeared first on Рубрика.

В Україні росте захворюваність на кашлюк: у МОЗ розповіли, як розпізнати хворобу

unian.ua 12 Кві. 08:55 Категорія:Здоровье

Причина зростання захворюваності — велика кількість нещеплених дітей.



Ваше місто Seattle ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 32636 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.