Секретна служба США почала готуватися до відправлення Трампа до в'язниці

uainfo.org 28 Кві. 15:26 Категорія:Новини в світі: читати останні світові новини

Потенційне запроторення Дональда Трампа у в'язницю - безпрецедентний виклик для державної тюремної системи США

"Я змагаюсь із 6-річною дитиною". Байден пожартував над Трампом на вечері із журналістами

eurointegration.com.ua 28 Кві. 14:29 Категорія:Без категорії

Чинний президент США Джо Байден під час вечері із кореспондентами у Білому домі пожартував над своїм майбутнім суперником на президентських перегонах Дональдом Трампом.

Байден погодився взяти участь у дебатах з Трампом

slovoidilo.ua 27 Кві. 03:50 Категорія:Без категорії

Президент США Джо Байден відповів опонентові на цьогорічних президентських виборах Дональду Трампу, який запросив його на дебати.

Байден нарешті погодився на дебати з Трампом

gazeta.ua 27 Кві. 03:32 Категорія:Світ

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден погодився взяти участь у передвиборчих дебатах із Дональдом Трампом. Кілька місяців Байден відмовлявся від дебатів, проте нарешті змінив свою позицію, пише Reuters. Американський лідер не назвав дату, коли це може статися. "Десь, не знаю коли, але я радий провести дебати з ним (Трампом Gazeta.ua)", сказав Байден. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг Байдена знизився у ключових штатах Експрезидент Штатів Трамп відповів на заяву чинного глави Білого дому. Він сказа

Байден погодився на дебати з Трампом. Раніше до цього закликали найбільші медіа США

babel.ua 26 Кві. 22:01 Категорія:Без категорії

Президент США Джо Байден заявив 26 квітня, що візьме участь у дебатах з кандидатом у президенти від республіканської партії Дональдом Трампом.

Байден заявив, що планує взяти участь у дебатах з Трампом

rubryka.com 26 Кві. 22:01 Категорія:Без категорії

Президент США Джо Байден має намір взяти участь у дебатах з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Як повідомляє Рубрика, заяву Байдена наводить Reuters. "Так. Я не знаю, коли. Я радий подебатувати з ним", – заявив Байден. Нагадаємо, Трамп викликав Байдена на дебати «будь-де, будь-коли»:  «Для блага нашої країни важливо, щоб ми з Джо Байденом на дебатах обговорили питання, […] The post Байден заявив, що планує взяти участь у дебатах з Трампом appeared first on Рубрика.

Пропагандистка Скабєєва накинулася зі звинуваченнями на Трампа. Що сталося

comments.ua 26 Кві. 20:50 Категорія:Без категорії

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва накинулася із критикою на кандидата в президенти США Дональда Трампа, оскільки він допустив до того, що в Конгресі підтримали пакет допомоги Україні на суму в 61 млрд доларів

Благодійний фонд «Повернись живим»

savelife.in.ua Категорія:Реклама

Фонд «Повернись живим» поруч із українськими військовими. Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну. У госпіталях, на складах, полігонах, у засобах масової інформації, в кабінетах. Ми постачаємо та лагодимо техніку, навчаємо військових та офіцерів, допомагаємо змінювати Збройні Сили, розказуємо про війну з перших вуст і стримуємо потік пропаганди та дезінформації. Забезпечує українську армію найголовнішим – тактичною перевагою.

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

ua.interfax.com.ua 26 Кві. 19:22 Категорія:Політика

Президент США Джо Байден у п'ятницю висловив бажання взяти участь у передвиборчих дебатах з експрезидентом Дональдом Трампом, але не став говорити про можливі терміни цього заходу.

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

ua.interfax.com.ua 26 Кві. 14:17 Категорія:Події

Команда Дональда Трампа розробляє пропозиції, що дозволили б послабити незалежність Федеральної резервної системи (ФРС) у разі повернення колишнього президента в Білий дім, пише The Wall Street Journal.

«Ми готові до всього». Київ не проводить особливої підготовки до можливого другого терміну Трампа — Кулеба

nv.ua 24 Кві. 20:56 Категорія:Україна/Політика

Глава МЗС України Дмитро Кулеба в середу, 24 квітня, заявив, що Київ не веде будь-якої особливої підготовки до можливого другого терміну Дональда Трампа на посаді президента США.

Трампа можуть посадити у в’язницю. Секретні служби думають, як там гарантувати йому безпеку

comments.ua 24 Кві. 20:41 Категорія:Без категорії

Видання ABC News та The New York Times стверджують, що кандидата в президенти Дональда Трампа можуть ув’язнити. За їх інформацією, секретні служби розробляють план щодо його охорони в тюрмі

Київ не проводить особливої підготовки до повернення Трампа на пост президента США, - Кулеба

censor.net 24 Кві. 18:36 Категорія:За кордоном

Україна особливо не готується до можливого повернення Дональда Трампа на пост президента Сполучених Штатів.

Рейтинг Байдена знизився у ключових штатах

gazeta.ua 24 Кві. 17:41 Категорія:Світ

У ключових штатах випарувалося нещодавнє покращення у рейтингу президента США Джо Байдена. Американці не довіряють президенту через стан економіки. Квітневе опитування Bloomberg News/Morning Consult показало, що Байден випереджає колишнього президента-республіканця Дональда Трампа лише в одному з семи ключових штатів. Байден випереджає Трампа у Мічигані на два відсоткових пункти. Він незначно відстає від республіканця у Пенсильванії та Вісконсині, а в Джорджії, Аризоні, Неваді та Північній Карол

«Хороша людина». Трамп похвалив спікера Джонсона після голосування за допомогу Україні

nv.ua 23 Кві. 22:32 Категорія:Світ/Країни

45-й президент США Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Конгресу Майкла Джонсона після голосування за пакет допомоги Україні.

Трамп публічно похвалив Джонсона

gazeta.ua 23 Кві. 22:08 Категорія:Світ

Кандидат в президенти США Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Конгресу Майкла Джонсона після голосування за пакет допомоги Україні на $61 млрд. Свою підтримку Трамп висловив у програмі John Fredericks Radio, повідомило британське видання The Guardian. За словами американського експрезидента, наразі республіканці мають перевагу тільки в один голос у Палаті представників, тому це не значить, що Джонсон може "піти та робити все, що захоче". ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Держдепі США про

Трамп назвав Джонсона молодцем. Що йому сподобалося в пакеті про допомогу Україні

comments.ua 23 Кві. 20:04 Категорія:Без категорії

Кандидат в президенти США Дональд Трамп похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона в інтерв’ю правому радіоведучому Джону Фредеріксу, повідомляє The Guardian. Тепер спікер для Трампа «молодець»

Спікер Палати представників США Майк Джонсон був одним із тих, хто гальмував пакет допомоги Україні. Але врешті саме завдяки йому законопроєкт ухвалили. Як компромісний політик знайшов у собі сили подолати трампістів

babel.ua 23 Кві. 17:27 Категорія:Без категорії

У жовтні 2023 року новим спікером Палати представників Конгресу США став республіканець Майк Джонсон. Для України це була щонайменше неприємна новина — Джонсон роками захоплювався Дональдом Трампом, який зараз виступає проти військової допомоги Києву. Ситуація в Палаті різко погіршувалася — депутати місяцями не голосували за новий пакет військової допомоги. Республіканці шантажували президента Джо Байдена і вимагали поєднати допомогу Україні з внутрішніми проблемами США, такими як безпека кордон

"Украина победила, Трамп проиграл": республиканцы в США восстали против своего лидера, — СМИ

focus.ua 22 Кві. 09:06 Категорія:Политика

Сообщается, что в единстве Республиканской партии пошли заметные трещины. Дональд Трамп пытался "сохранить лицо", но его "энтузиазм" в вопросе поддержки Украины потерпел крах.

У березні судові витрати Трампа склали майже 5 млн доларів — Bloomberg

nv.ua 22 Кві. 08:16 Категорія:Світ/Країни

У березні експрезидент США Дональд Трамп витратив 4,9 млн доларів на юридичні послуги, а на рахунках, які він використовував для фінансування своїх адвокатів, залишилося 6,8 млн доларів, повідомляє Bloomberg із посиланням на фінансову звітність передвиборчої кампанії політика.

У Трампа на судові витрати залишилося $6,8 мільйона - Bloomberg

ukrinform.ua 22 Кві. 06:38 Категорія:Світ

Експрезидент Дональд Трамп витратив у березні $4,9 мільйона на юридичні послуги, і на рахунках, які він використовує для фінансування адвокатів, у нього залишилося лише $6,8 мільйона, що створює для нього неабиякі проблеми.



Ваше місто Columbus ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 11882 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.