Гоночний автомобіль на Шрі-Ланці зійшов із траси, убивши 7 осіб і поранивши 20

ua.interfax.com.ua 22 Кві. 01:45 Категорія:Події

Гоночний автомобіль зійшов із траси під час змагань у Шрі-Ланці в неділю та протаранив натовп глядачів і офіційних осіб перегонів, убив сімох людей та поранив ще 20, повідомляє агентство Associated Press із посиланням на офіційних осіб.

У Києві та області до кінця доби дощитиме, вітер північний та північно-східний із поривами до 20 м/с

ua.interfax.com.ua 21 Кві. 11:28 Категорія:Події

У Києві та області найближчої доби прогнозуються сильний дощ із поривами вітру до 15-20 м/с, повідомляє Укргідрометцентр.

РФ вивела в Середземне море три кораблі-носії "Калібрів" із загальним залпом до 20 ракет

ua.interfax.com.ua 21 Кві. 07:59 Категорія:Події

РФ вивела в Середземне море 3 кораблі-носії "Калібрів" із загальним залпом до 20 ракет, у Чорному та Азовському морях російських кораблів немає, повідомляють Військово-морські сили ЗС України в неділю вранці.

Благодійний фонд «Повернись живим»

savelife.in.ua Категорія:Реклама

Фонд «Повернись живим» поруч із українськими військовими. Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну. У госпіталях, на складах, полігонах, у засобах масової інформації, в кабінетах. Ми постачаємо та лагодимо техніку, навчаємо військових та офіцерів, допомагаємо змінювати Збройні Сили, розказуємо про війну з перших вуст і стримуємо потік пропаганди та дезінформації. Забезпечує українську армію найголовнішим – тактичною перевагою.

Сили оборони за добу ліквідували 950 окупантів і чотири засоби ППО противника

ua.interfax.com.ua 21 Кві. 07:50 Категорія:Події

Сили оборони за добу знищили 950 окупантів, 16 танків, 23 бронемашини, 41 артсистему, 4 засоби протиповітряної оборони, 38 безпілотників, 6 крилатих ракет, 76 одиниць авто та спецтехніки противника, повідомляє про втрати ворога Генштаб Збройних сил України станом на 20 квітня.

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

ua.interfax.com.ua 19 Кві. 19:20 Категорія:Події

Посол України в США Оксана Маркарова роз'яснила суть поправок до законопроєкту про допомогу Україні, які будуть розглянуті в Палаті представників у суботу, 20 квітня, і висловила сподівання, що поправки, які зменшують чи унеможливлюють допомогу Україні, будуть відхилені.

Окупанти 20 разів від ранку обстріляли Нікопольський район, пошкоджено 14 будинків, 30 тис жителів без світла

ua.interfax.com.ua 19 Кві. 19:09 Категорія:Події

Російські окупанти 20 разів атакували територію Нікопольського району Дніпропетровської області із застосуванням артилерії та ударних безпілотних літальних апаратів у п'ятницю, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

ua.interfax.com.ua 19 Кві. 14:37 Категорія:Події

Польські протестувальники продовжили блокування руху вантажних автомобілів у пункті пропуску "Медика - Шегині", також попередньо до 09:00 20 квітня продовжено блокування руху вантажівок у ПП "Корчова - Краківець", повідомляє Державна митна служба України.

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

ua.interfax.com.ua 19 Кві. 13:35 Категорія:Події

У Дніпрі суботу, 20 квітня, оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок ранкової російської атаки, повідомив мер Борис Філатов.

Найближчої доби в Україні очікуються помірні дощі, місцями заморозки

ua.interfax.com.ua 19 Кві. 13:02 Категорія:Події

У суботу, 20 квітня, вночі в Україні без опадів, удень у південних, центральних областях та Криму помірні, у Житомирській, Хмельницькій та Харківській областях невеликі дощі, повідомляє Укргідрометцентр.

За час війни Росія зруйнувала і пошкодила понад 20 офісів і складів ТЧХУ - Доценко

ua.interfax.com.ua 18 Кві. 10:52 Категорія:Події

За час війни російські окупанти пошкодили і зруйнували понад 20 офісів і складів Товариства Червоного Хреста України, повідомив генеральний директор ТЧХУ Максим Доценко.

Понад 20 загонів швидкого реагування ТЧХУ працюють в Україні - гендиректор Доценко

ua.interfax.com.ua 18 Кві. 10:49 Категорія:Події

На контрольованій Україною території працюють понад 20 загонів швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ), повідомив генеральний директор Товариства Максим Доценко.

Законопроєкт про американську допомогу для України винесуть на голосування в суботу ввечері - спікер Джонсон

ua.interfax.com.ua 17 Кві. 18:57 Категорія:Події

Спікер Палати представників Майк Джонсон оголосив, що винесе на обговорення законопроєкт про фінансування для України в суботу, 20 квітня, передає CNN.

Митники виявили недоброчесного експортера, який поставив до Чехії 2 тис. тонн зерна на 20 млн грн за підробленими документами

ua.interfax.com.ua 17 Кві. 15:36 Категорія:Події

Волинські митники під час перевірки 76 зовнішньоекономічних операцій столичного підприємства виявили неправомірні поставки до Чехії 2 тис. тонн зерна на суму понад 20 млн грн за підробленими документами, повідомила пресслужба Державної митної служби України.

У Чернігові десятеро загиблих від ракетного удару РФ, кількість жертв може збільшитися - Зеленський

ua.interfax.com.ua 17 Кві. 11:32 Категорія:Події

Десятеро людей загинули і 20 постраждали внаслідок ракетного удару російських окупантів по місту Чернігову у середу вранці, повідомив президент України Володимир Зеленський.

У Чернігові дев'ять загиблих і понад 20 поранених від ракетного удару РФ - голова обладміністрації

ua.interfax.com.ua 17 Кві. 11:18 Категорія:Події

Кількість загиблих від ракетного удару російських окупантів по Чернігову в середу вранці сягнула дев'яти осіб, постраждалих - понад 20, повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

Відновилася блокада вантажів, що йдуть із Польщі в Україну, перед ПП "Корчова - Краківець"

ua.interfax.com.ua 17 Кві. 10:12 Категорія:Події

На ПП "Корчова - Краківець" із польського боку продовжиться блокада вантажів на в'їзд в Україну з 9:00 18 квітня до 9:00 20 квітня, повідомила Державна митна служба.

Окупанти завдали авіаудару по Золочеву Харківської області, постраждали двоє жителів - поліція

ua.interfax.com.ua 16 Кві. 16:29 Категорія:Події

Двоє мирних жителів міста Золочів Богодухівського району Харківської області постраждали внаслідок удару керованою авіабомбою, якого російські окупанти завдали по місту близько 14:20 у вівторок.

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

ua.interfax.com.ua 16 Кві. 08:30 Категорія:Події

За минулу добу ЗС РФ обстріляли з артилерії і мінометів приблизно 20 населених пунктів Харківської області: Лук'янці та Волохівка зазнали авіаударів, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

20 тіл, що розклалися, знайдено в човні біля берегів Бразилії

ua.interfax.com.ua 16 Кві. 05:08 Категорія:Події

Щонайменше 20 тіл, що сильно розклалися, були знайдені в човні біля узбережжя північно-східної Бразилії, повідомляє CNN з посиланням на офіційні джерела.

Глава Мінфіну провів у Вашингтоні низку зустрічей у рамках Весняних зборів МВФ і СБ

ua.interfax.com.ua 16 Кві. 02:24 Категорія:Події

Міністр фінансів України Сергій Марченко провів у Вашингтоні низку зустрічей у рамках першого дня Весняних зборів Міжнародного валютного фонду (МВФ) і Групи Світового банку, які відбудуться 15-20 квітня, повідомляє міністр на своїй сторінці у Facebook у вівторок.



Ваше місто Columbus ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 1938 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.