росіяни минулої доби цілили по теплоенергетиці на півдні - Плетенчук

unn.com.ua 28 Кві. 09:59 Категорія:Війна

росіяни минулої доби цілили по теплоенергетиці на півдні - ПлетенчукВорог продовжує тероризувати південь України ракетними обстрілами, зокрема випустив 13 ракет по об'єктах теплоенергетики, з яких 7 ракет було збито, а також обстрілював лінію фронту та населені пункти Херсонської області з зенітних установок, хоча обійшлося без жертв.

У Німеччині біля ТЦ вбили двох українців: підозрюють 57-річного росіянина

unn.com.ua 28 Кві. 09:49 Категорія:Кримінал та НП

У Німеччині біля ТЦ вбили двох українців: підозрюють 57-річного росіянинаДвоє українців, 23 і 36 років, отримали смертельні ножові поранення біля торгового центру в Мурнау, Німеччина, а 57-річний громадянин росії був затриманий як підозрюваний.

На Харківщині ворог вдарив КАБом по дитсадку, через атаку рф дроном на вантажівку двоє постраждалих - ОВА

unn.com.ua 28 Кві. 09:42 Категорія:Війна

На Харківщині ворог вдарив КАБом по дитсадку, через атаку рф дроном на вантажівку двоє постраждалих - ОВАДвоє цивільних водіїв були поранені в результаті атаки безпілотника на вантажівку у Вовчанську, а дитячий садок у Вовчанських Хуторах був обстріляний за допомогою КАБ у Харківській області.

Український гімнаст Ковтун здобув два "золота" за один день на чемпіонаті Європи, Чепурний взяв "бронзу"

unn.com.ua 28 Кві. 09:33 Категорія:Спорт

Український гімнаст Ковтун здобув два "золота" за один день на чемпіонаті Європи, Чепурний взяв "бронзу"Українські гімнасти завоювали три медалі у третій змагальний день чемпіонату Європи: Ілля Ковтун завоював золото у вправах на паралельних брусах та вправах на перекладині, а Назар Чепурний - бронзу в опорному стрибку.

росіяни вранці вдарили КАБами по Херсонщині, за добу у регіоні троє поранених - ОВА

unn.com.ua 28 Кві. 09:25 Категорія:Війна

росіяни вранці вдарили КАБами по Херсонщині, за добу у регіоні троє поранених - ОВАРосійські війська обстріляли 20 населених пунктів у Херсонській області, в тому числі завдали ракетного удару по Херсону, в результаті якого постраждали університет та об'єкти інфраструктури, 3 людини отримали поранення.

На Донеччині через ворожі обстріли поранені двоє жителів

unn.com.ua 28 Кві. 08:43 Категорія:Суспільство

На Донеччині через ворожі обстріли поранені двоє жителівДвоє мешканців Красногорівки Донецької області отримали поранення внаслідок обстрілу з боку російської армії 27 квітня, в результаті чого загальна кількість жертв у регіоні з початку повномасштабного вторгнення склала 1938 загиблих і 4845 поранених.

Благодійний фонд «Повернись живим»

savelife.in.ua Категорія:Реклама

Фонд «Повернись живим» поруч із українськими військовими. Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну. У госпіталях, на складах, полігонах, у засобах масової інформації, в кабінетах. Ми постачаємо та лагодимо техніку, навчаємо військових та офіцерів, допомагаємо змінювати Збройні Сили, розказуємо про війну з перших вуст і стримуємо потік пропаганди та дезінформації. Забезпечує українську армію найголовнішим – тактичною перевагою.

На Одещині дві вантажівки зіштовхнулись із цистернами, загинув водій

unn.com.ua 28 Кві. 08:37 Категорія:Суспільство

На Одещині дві вантажівки зіштовхнулись із цистернами, загинув водійПоблизу села Красна Коса в Одеській області зіткнулися дві вантажівки, в результаті чого один водій загинув, а інший був госпіталізований у стані середнього ступеня тяжкості.

Окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

unn.com.ua 28 Кві. 08:30 Категорія:Суспільство

Окупанти 335 разів ударили по Запорізькій областіРосійські окупанти здійснили 335 обстрілів Запорізької області, завдавши 129 ударів з БПЛА, 7 ударів з РСЗВ та 199 артилерійських обстрілів по 7 населеним пунктам, зруйнувавши житлові будинки, але не спричинивши жодних жертв серед мирного населення.

Кулеба: Путін – політична тварина, яка чує страх

unn.com.ua 28 Кві. 08:26 Категорія:Війна

Кулеба: Путін – політична тварина, яка чує страхМіністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав президента Росії Володимира Путіна "політичною твариною, яка відчуває страх" і закликав партнерів твердо вірити в перемогу України і не показувати страх, оскільки Путін стає більш агресивним, коли відчуває його.

У Миколаєві ворожі удари пошкодили об‘єкт інфраструктури, готель та авто

unn.com.ua 28 Кві. 08:19 Категорія:Суспільство

У Миколаєві ворожі удари пошкодили об‘єкт інфраструктури, готель та автоУ Миколаївській області російські удари пошкодили об'єкти інфраструктури, готелі, автомобілі та спричинили пожежу, але про жертви не повідомляється.

Ще плюс 1096 окупантів і 11 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога

unn.com.ua 28 Кві. 08:15 Категорія:Війна

Ще плюс 1096 окупантів і 11 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворогаЗ початку вторгнення в Україну російські війська втратили приблизно 466 150 осіб особового складу і 7279 танків.

У Повітряних Силах підтвердили знищення чотирьох "шахедів" та одного дрона невстановленого типу

unn.com.ua 28 Кві. 07:45 Категорія:Війна

У Повітряних Силах підтвердили знищення чотирьох "шахедів" та одного дрона невстановленого типуПід час нічної атаки з боку Росії Повітряні сили Збройних сил України знищили чотири безпілотники Shahed іранського виробництва та один неідентифікований безпілотник.

На фронті відбулося 88 бойових зіткнень – Генштаб

unn.com.ua 28 Кві. 07:24 Категорія:Війна

На фронті відбулося 88 бойових зіткнень – ГенштабЗа минулу добу відбулося 88 бойових зіткнень, під час яких противник завдав 32 ракетних та 64 авіаційних удари, а також 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Уночі ППО збила п’ять ворожих безпілотників – Генштаб

unn.com.ua 28 Кві. 07:20 Категорія:Війна

Уночі ППО збила п’ять ворожих безпілотників – ГенштабУкраїнська система протиповітряної оборони збила всі 4 безпілотники "Шахід" та 5 невстановлених безпілотників, запущених російськими військами під час нічної атаки.

Авіація Сил оборони завдала 16 ударів по ворогу – Генштаб

unn.com.ua 28 Кві. 07:16 Категорія:Війна

Авіація Сил оборони завдала 16 ударів по ворогу – ГенштабАвіація Збройних Сил України завдала 16 ударів по місцях зосередження живої сили противника, а ракетні війська знищили 1 пункт управління та 2 радіолокаційні станції противника.

Полярники показали, як стрибають кити в Антарктиді

unn.com.ua 28 Кві. 07:12 Категорія:Новини Світу

Полярники показали, як стрибають кити в АнтарктидіПолярні дослідники з Національного антарктичного наукового центру зафіксували, як молодий горбатий кит вистрибує з води в Антарктиді - поведінка, відома як брейкінг, що допомагає китам позбуватися паразитів і спілкуватися.

Лубінець звинуватив Червоний Хрест у підіграванні російській агресії

unn.com.ua 28 Кві. 07:05 Категорія:Війна

Лубінець звинуватив Червоний Хрест у підіграванні російській агресіїУкраїнський омбудсмен Дмитро Лубінець звинувачує Міжнародну федерацію Червоного Хреста у підтримці російської агресії через неспроможність засудити дії Російського Червоного Хреста на окупованих українських територіях та його співпрацю з суб'єктами, що потрапили під санкції.

Mercedes-Benz заявив, що Міністерство юстиції США припинило розслідування скандалу з дизельними викидами

unn.com.ua 28 Кві. 06:55 Категорія:Суспільство

Mercedes-Benz заявив, що Міністерство юстиції США припинило розслідування скандалу з дизельними викидамиMercedes-Benz повідомляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів, не висунувши звинувачень проти компанії.

ВВС: Німеччина бореться з хвилею шпигунських погроз з боку Росії та Китаю

unn.com.ua 28 Кві. 06:47 Категорія:Політика

ВВС: Німеччина бореться з хвилею шпигунських погроз з боку Росії та КитаюНімеччина бореться з хвилею підозр у російському та китайському шпигунстві: у квітні було заарештовано шість підозрюваних шпигунів, серед яких помічник депутата Європарламенту, звинувачений у шпигунстві на користь Китаю, двоє громадян Німеччини російського походження, підозрюваних у саботажі військової допомоги Україні, а також троє німців, які планували передати китайській розвідці проекти двигунів.

Землетрус магнітудою 6,5 стався на японських островах Бонін

unn.com.ua 28 Кві. 06:43 Категорія:Новини Світу

Землетрус магнітудою 6,5 стався на японських островах БонінПоблизу японських островів Бонін на глибині 503,2 км стався землетрус магнітудою 6,5 балів, але попередження про цунамі не було оголошено.



Ваше місто Columbus ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 176530 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.