Перемога Гарріс в США стане розчаруванням для росії - The Washington Post

unn.com.ua 27 Лип. 11:08 Категорія:Новини Світу

Перемога Гарріс в США стане розчаруванням для росії - The Washington Postросія побоюється перемоги Камали Гарріс на виборах США, вважаючи це великим розчаруванням для кремля. На відміну від Байдена, Гарріс менш відома в росії і викликає значну тривогу у російської еліти.

рф атакувала об’єкти системи передачі електроенергії у двох областях, на Донеччині обстріляла шахту - Міненерго

unn.com.ua 27 Лип. 10:52 Категорія:Суспільство

рф атакувала об’єкти системи передачі електроенергії у двох областях, на Донеччині обстріляла шахту - Міненерго Ворог атакував енергооб'єкти в Чернігівській та Дніпропетровській областях. На Донеччині обстріляли шахту, де під землею опинились 86 шахтарів. Графіки відключень діятимуть з 17:00 до 23:00.

На Сумщині ворог вночі та вранці обстріляв 6 громад: пролунало 60 вибухів

unn.com.ua 27 Лип. 10:35 Категорія:Війна

На Сумщині ворог вночі та вранці обстріляв 6 громад: пролунало 60 вибухівросійські війська здійснили 15 обстрілів прикордонних територій Сумської області. Зафіксовано 60 вибухів у 6 громадах, використовувались артилерія, міни та дрони.

Ukraїner - проєкт про Україну

ukrainer.net Категорія:Реклама

Ukraїner розповідає пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та бізнес в Україні. Понад 200 волонтерів створюють для вас ці історії, які показують інакшу Україну.

Окупанти продовжують заводити в Запорізьку область сформовані нові підрозділи - Андрющенко

unn.com.ua 27 Лип. 10:29 Категорія:Війна

Окупанти продовжують заводити в Запорізьку область сформовані нові підрозділи - Андрющенкоросіяни заводять нові підрозділи в Запорізьку область, але темп сповільнився. Андрющенко повідомляє про скорочення часу підготовки військових та можливу нестачу ресурсів для оборони у окупантів.

Трамп заявив про загрозу третьої світової війни, якщо він програє вибори

unn.com.ua 27 Лип. 10:25 Категорія:Новини Світу

Трамп заявив про загрозу третьої світової війни, якщо він програє вибориДональд Трамп заявив, що його поразка на виборах може призвести до великої війни на Близькому Сході і навіть третьої світової війни. Він зустрівся з прем'єр-міністром Ізраїлю Нетаньягу у Флориді.

Армія рф за добу скинула 24 КАБи по Харківщині

unn.com.ua 27 Лип. 10:17 Категорія:Війна

Армія рф за добу скинула 24 КАБи по ХарківщиніРосійські війська атакували Харківську область 24 КАБами, 4 дронами та ракетою Х-38. Зафіксовано пошкодження будинків, автомобіля та господарчих споруд, а також пожежі трави в різних районах.

Українські спортсмени стартують на Олімпіаді в Парижі в 11 видах спорту: розклад змагань

unn.com.ua 27 Лип. 09:59 Категорія:Спорт

Українські спортсмени стартують на Олімпіаді в Парижі в 11 видах спорту: розклад змагань 27 липня українські олімпійці змагатимуться у 11 дисциплінах на Іграх у Парижі. Серед видів спорту - дзюдо, стрільба, стрибки у воду, фехтування, теніс, веслування, велоспорт, гімнастика та футбол.

Ворог вночі вдарив по Полтавщині: пошкоджений промисловий об'єкт

unn.com.ua 27 Лип. 09:55 Категорія:Війна

Ворог вночі вдарив по Полтавщині: пошкоджений промисловий об'єктВночі російські війська завдали удару дронами по Полтавській області. Пошкоджено промисловий об'єкт, виникла пожежа, яку ліквідували рятувальники. Постраждалих немає.

Київщину атакували дрони четверту ніч поспіль: без влучань та постраждалих, через падіння уламків є пошкодження

unn.com.ua 27 Лип. 09:48 Категорія:Війна

Київщину атакували дрони четверту ніч поспіль: без влучань та постраждалих, через падіння уламків є пошкодження Ворожі БПЛА атакували Київську область, але без влучань в інфраструктуру та постраждалих. Уламки пошкодили приватні будинки та обірвали електропроводи.

У небі над Україною збито ракету Х-59/69, "Форпост" та 11 БПЛА - Повітряні сили

unn.com.ua 27 Лип. 09:43 Категорія:Війна

У небі над Україною збито ракету Х-59/69, "Форпост" та 11 БПЛА - Повітряні сили Сили ППО України знищили ракету Х-59/69 та 4 'шахеди' в ніч на 27 липня. Протягом доби збито ще 8 повітряних цілей, включаючи 'Форпост' та 'Ланцети' на півдні та північному сході.

У рязанській області місцеві кажуть про атаку на військовий аеродром та НПЗ: що відомо

unn.com.ua 27 Лип. 09:29 Категорія:Новини Світу

У рязанській області місцеві кажуть про атаку на військовий аеродром та НПЗ: що відомо Жителі рязані повідомляють про вибухи та атаку БПЛА на НПЗ і аеродром Дягилеве. міноборони рф заявляє про збиття 7 безпілотників над регіоном, місцева влада повідомляє про відсутність постраждалих.

Відсьогодні від сплати мита та ПДВ звільняються товари енергетики та механізованого розмінування

unn.com.ua 27 Лип. 09:23 Категорія:Економіка

Відсьогодні від сплати мита та ПДВ звільняються товари енергетики та механізованого розмінуванняЗ 27 липня в Україні скасовано мито та ПДВ на імпорт енергетичного обладнання та засобів розмінування. Це стосується електрогенераторів, сонячних панелей, акумуляторів та обладнання для протидії дронам.

На фронті за добу відбулись 122 бої. На Покровському напрямку росіяни сконцентрували свої атаки поблизу Новоолександрівки

unn.com.ua 27 Лип. 09:13 Категорія:Війна

На фронті за добу відбулись 122 бої. На Покровському напрямку росіяни сконцентрували свої атаки поблизу НовоолександрівкиЗа добу відбулося 122 бойових зіткнення, з них 37 на Покровському напрямку. Росія завдала 80 авіаударів та здійснила 4636 обстрілів, українські сили оборони відбили атаки на різних напрямках.

РФ обстріляла 18 населених пунктів Херсонщини: 8 поранених

unn.com.ua 27 Лип. 08:29 Категорія:Суспільство

РФ обстріляла 18 населених пунктів Херсонщини: 8 пораненихРосійські війська атакували 18 населених пунктів на правобережжі Херсонської області. Пошкоджено критичну інфраструктуру, будівлі та транспорт, поранено 8 людей.

На Херсонщині під ворожий удар потрапив водій "швидкої"

unn.com.ua 27 Лип. 08:17 Категорія:Війна

На Херсонщині під ворожий удар потрапив водій "швидкої"У Бериславі на Херсонщині російський безпілотник атакував автомобіль бригади екстреної медичної допомоги. 42-річний водій отримав вибухову травму та поранення ноги, його госпіталізовано.

Російські обстріли поранили трьох мирних жителів Донеччини

unn.com.ua 27 Лип. 08:14 Категорія:Суспільство

Російські обстріли поранили трьох мирних жителів Донеччини26 липня внаслідок російських обстрілів на Донеччині поранено трьох цивільних осіб. Двоє постраждали у Костянтинівці, один у Торецьку, повідомив голова ОВА Вадим Філашкін.

Російське розвідувальне судно порушило територіальні води Фінляндії

unn.com.ua 27 Лип. 08:10 Категорія:Війна

Російське розвідувальне судно порушило територіальні води ФінляндіїКорабель Балтійського флоту РФ вторгся в територіальні води Фінляндії на 7 хвилин. Інцидент стався у східній частині Фінської затоки, Фінляндія розпочала розслідування.

Уночі над Дніпропетровщиною збили два ворожі дрони

unn.com.ua 27 Лип. 07:51 Категорія:Суспільство

Уночі над Дніпропетровщиною збили два ворожі дрониВночі над Дніпропетровською областю збито два шахеди. Російські війська обстріляли Марганецьку громаду та Нікополь, використовуючи дрон-камікадзе, артилерію та БпЛА, жертв немає.

Російські атаки на Запоріжжя: троє поранених, 408 ударів по 10 населених пунктах

unn.com.ua 27 Лип. 07:46 Категорія:Суспільство

Російські атаки на Запоріжжя: троє поранених, 408 ударів по 10 населених пунктахВнаслідок російських атак по Запорізькому району поранено двох жінок та одного чоловіка. За добу окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах області, включаючи авіаудари, атаки БпЛА та артобстріли.

Ще плюс 1210 окупантів і 11 танків: Генштаб оновив дані про втрати

unn.com.ua 27 Лип. 07:42 Категорія:Війна

Ще плюс 1210 окупантів і 11 танків: Генштаб оновив дані про втратиЗ початку вторгнення в Україну російські війська втратили приблизно 573 510 осіб особового складу і 8331 танків.



Ваше місто Columbus ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 188309 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.